Pe 18 si 19 Octombrie la Romexpo Baneasa se vca desfasura un eveniment unic...campionat de drift,Sound SPL&SQL,Expo etc etc.Este dispus cineva cumva sa mearga sa participam la acest eveniment?
Re: 18-19 Octombrie 4TuningFestival!Merge cineva?:)
Quote:
Originally Posted by Antonyo20
Pe 18 si 19 Octombrie la Romexpo Baneasa se vca desfasura un eveniment unic...campionat de drift,Sound SPL&SQL,Expo etc etc.Este dispus cineva cumva sa mearga sa participam la acest eveniment?
te sustine'am eu... dar nu sunt in pitesti momentan...
distractie placuta
Salut! De venit am sa vin eu dar din pacate o sa particip doar in tribune ca spectator .... sper s o aranjez si eu cat mai repede.....momentan masina este stoc.
Salut!Va multumesc frumos...sper sa vin si eu cu ceva...sa fac Pitesti-ul mandru` in ale tuning-ului .Va multumesc ca sunteti alaturi de mine...Multa bafta la toata lumea!
Va salut cu respect! Am fost la 4Tuning Festival 2008..am apucat sa concurez doar la SPL..unde am luat locul 3.Organizatorii mi-au spus ca...daca stateam si Duminica..aveam un loc asigurat si la Tuning Car..adik la Expo.Dar din pacate oboseala ..si 3 nopti nedorimite..si-au spus cuvantu..si Sambata noapte am venit acasa.Asta e..mai este si 4 tuning day..unde acolo o sa ma duc pregatit din punct de vedere al oboseli. O sa pun in 2-3 zile poze cu masina,cupa si diploma.Multumesc ca ati fost alaturi de mine.Numai bine si sanatate la toata lumea!