mda si cum nu era de ajuns un SLR(negru) si un maybach....a mai adunat un SLR(gri)! (oare singuru om care are 2 slr!??)
in poza atasata este primu....scuze pt rezolutie...
mda si cum nu era de ajuns un SLR(negru) si un maybach....a mai adunat un SLR(gri)! (oare singuru om care are 2 slr!??)
in poza atasata este primu....scuze pt rezolutie...
slr-u asta negru e a lu' fraso.... cornel penescu il are gri iar fratiso il are p asta negru...
vb lu` sco , nu va mai puneti termopane, ca apar F430 .
Acu va zic eu: numai cumparati de la pic si numai mergeti la meciurile lu` Fc Arges ca uite au aparut si Slr`uri ))
de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan .....
inseamna ca tot al lui e......ca mi s-a cam parut mie ca el ar fi al volan dar am zis ca....daca si-a luat ferrari la ce ii mai trebuie Porsche....dar de....juma de pitesi are termopane de la el....isi permite....bravo lui...
si eu tot cam atunci am vazut-o live...in rest numa in poze dar banuiesc ca mai traieste
eu am vazut-o si destul de paradita acum vreo 2 ani... era parcata pe la IPJ pe straduta aia... tin minte evazarea de la pasajul rotii spate si numaru de inmatriculare... cu unele exceptii e destul de nasoala masina... adica ideile sunt bune, dar pur si simplu nu sunt puse calumea in aplicare
eu am vazut-o si destul de paradita acum vreo 2 ani... era parcata pe la IPJ pe straduta aia... tin minte evazarea de la pasajul rotii spate si numaru de inmatriculare... cu unele exceptii e destul de nasoala masina... adica ideile sunt bune, dar pur si simplu nu sunt puse calumea in aplicare
macar a facut ceva omu' la ea.... nu inteleg rostul comentarilor aiurea a unor oameni care au masina stock si nici macar personala
de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan .....
tot de send 92 apartine... nu este a aceluias proprieter ca a celui cu ferrari... sunt mai multi asociati (frati)