Vand Trabant 601 S de Luxe la baza , reconditionat in proportie de 90% .
Masina este din 1984 Decembrie si asamblata in 1985 Ianuarie (1985 in acte) , sunt al 5-lea proprietar , dar toate actele sunt in regula , este pe numele meu , are itp pana in Ianuarie 2013, rca pana in Martie 2012 .
Tripoda, aprindere electronica,toba cu 2 iesiri, cauciucuri Pirelli M&S, instalatia electrica de pe un trabi din 90' ,baterie buna, sistem audio de Logan , scaune Renault 19 ,centuri Renault 18 ,alarma etc
Mai este de lucru la ea in sensul ca trebuie montata inchiderea centralizata macaralele de la geamurile electrice , am folie pt geamuri dar este neomologata .
Tinichigeria facuta , nu are un gram de rugina.
Motorul este refacut (acum in rodaj) , dau multe piese : motor (cel din acte) , cutie , tren fata , carburatoare, alternatoare , electromotor , aprindere electronica , saboti noi , garnituri etc .
Mai este de lucru la : franele spate (am pus un arc invers si atinge de tambur, cilindrii sunt reconditionati , garnituri/saboti noi , tamburi rectificati) ,trebuiesc curatate contactele de la avarii (nu functioneaza) si eventual revopsita (450 de lei , va duc eu undeva) pentru ca vopseaua este data de mine ...
Am zis partile bune/modificarile , problemele nu ascund nimic....imi este greu sa ma despart de el la cat am investit /muncit la el , dar am nevoie urgenta de bani (NU ma las de trabanteala , stati calmi , am alt proiect )
Masina se poate vedea in Bucuresti si este la vanzare timp de 2 luni !
Pret : 3500 lei Negociabil
tel :0722412039 , doar pentru oferte serioase
Mai multe detalii aici (toata istoria) :
http://www.traby.ro/forum/index.php/topic,1294.0.html