Dacia e din 1975, unic proprietar (inca este pe numele bunicului meu), are cam toate reperele originale mai putin: aripa, semnalizarea si ochelarul stanga fata, capota, bara fata precum si oglinzile (nu a avut deloc, bunicul meu a montat un set de trabant iar eu le-am dat jos si am montat CIPA). Prin 2000 sau 2001 un betiv s-a proptit in partea din fata si a trebuit sa schimb reperele de mai sus, desi, daca aveam mintea de acum poate salvam capota si aripa, dar am cadou pentru cine o ia un set de aripi de pe o donatoare din `71 si o capota.
Acum benghiurile pe care le are i se trage de la un "sofer" de tir care in loc sa curate gheata de pe camion, a preferat sa ia o curba mai tare sa vada daca mai are gheata pe masina, si avea ceva gheata ca o bucata cam de vreo 2m patrati a cazut in coltul stanga fata si consecintele se vad in fotografii (aici mi-au fost afectate stergatoarele, semnalizarea si oala din spatele farului dar ce e mai important e ca farul Cibie este intreg si nevatamat).
Cauciucurile cu care este incaltata acum sunt cele de iarna (jantele din fata le-am luat la oferta impreuna cu cauciucurile Bridgestone si de aia sunt acum pe masina), mai am 4 jante proaspat sablate, pe care i le las viitorului proprietar sa le vopseasca cum doreste el si 4 cauciucuri de vara folosite vreo 3 ani.
Pretul este de 1200 Euro, negociabil, si se da impreuna cu toate piesele pe care le-am strans dealungul anilor.
Ma gasiti si la : 0745.802330.
Bafta multa.