e bine sanatos - pe zi ce trece imi e tot mai drag - ieri am schimbat farurile si am pus semnalizare de culoare rosie - bec cu led si o banda de leduri in lateral - azi urmeaza semnalizarile din oglinzi sa le schimb culoarea si cele din stopuri
f frumos..bafta!..si sa ne vedem cu bine la arad..
f frumos..bafta!..si sa ne vedem cu bine la arad..
venim trupa mai mare din alba - abia astept - anul trecut a fost super
cu farurile am zis ca ma abtin - ca le mufez si nu mai fac nimic la ele dar cum sa ma abtin? - nici nu stiu cum m-am ginditca as putea sa nu le fac nimic - semnalizare de culoare rosie am vrut demult dar m-am tot jenat de politie - vedem cum o sa fie - mai trebuie acum sa schimb ledurile de la angels si sa le centrez pe masina mai bine
e bine sanatos - pe zi ce trece imi e tot mai drag - ieri am schimbat farurile si am pus semnalizare de culoare rosie - bec cu led si o banda de leduri in lateral - azi urmeaza semnalizarile din oglinzi sa le schimb culoarea si cele din stopuri
E bine atunci!
A fost cuminte de a primit el cadouri)
Ascultator il mai ai!
mai pune niste poe cu el sa ne mai clatim ochii :d
o sa ii mai fac poze - era tirziu cind am terminat de montat farurile si mai am inca de schimbat la semnalizare sa fie complet cu leduri de culoare rosie - vedem ce parere are politia romana
Quote:
Originally Posted by SAX1987
Ce marca sunt farurile noi? Sunt cumva originale?
farurile sint inpro - imi plac si sint bine facute - si poate ce e mai important vad super bine cu ele desi inca nu am pus xenonul (poate nici nu il mai pun)
trebuie sa schimb ledurile de la angels si nu stiu de care sa iau ca sa fie cu lumina alba
foarte frumos.politia nu prea ingaduie asa ceva nu?;
politia nu ingaduie multe - le schimb acolo pe loc daca zice ceva - in fata e problema ca in spate e voie - aplicam tehnica cu datul din gene daca merge