te cred...stiu ce inseamna sa bagi o Gramada de bani in masina.
e vorba de pasiune si de suflet si atunci nu prea mai conteaza ce sacrificii sint necesare
in fine...
ma gindeam ca ai idee ce ar putea fi cu eroarea de la sonda lamda - oricum pina la urma ma descurc cum m-am descurcat cu fiecare problema legata de mr cat chiar daca mai invat inca la capitolul exprimare....
pai daca ai schimbat evacuarea , normal ar trebui facut si un Soft la masina
stiu dar deocamdata nu stiu pe nimeni in care sa am incredere si sa poata face asta - oricum la motor mai urmeaza si alte modificari - dar cu rabdare si studiu aprofundat
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
Originally Posted by CED
stiu dar deocamdata nu stiu pe nimeni in care sa am incredere si sa poata face asta - oricum la motor mai urmeaza si alte modificari - dar cu rabdare si studiu aprofundat
Masina asta e prea frumoasa ca sa incalte aceste jante; ceva cu buza (negre cu buza rosie) si mai pline ( ex: bbs ) ar fi fost excelent, dar gusturile nu se discuta. Felicitari pentru ambitie.