27-10-09, 20:44
|
|
Stage 5
|
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
Originally Posted by bitzucv9
ft frumoasa masina , singuru lucru care trebuie schimbat la ea sunt jantele( gusturile nu se discuta fiecare cu ceea ce-i place:P)
o intrebare am si eu cat a ajuns suspensia ??? si daca se poate sa atasezi si tu o poza facuta la partea din spate a masinii sa vad si eu cum ai facut evacuarea .... daca ai taiat !? si cat ai taiat!?? ca mie nu imi ies calculele la baterie ))...
ms mult ..
|
ms
nu inteleg cu bateria - ce legatura are cu evacuarea ?
la evacuarea eu doar am mai adaugat o finala si tipsurile - toba de mijloc - aia in V avea doar o iesire si ca sa pun a doua finala a trebuit desfacut si capatul celalalt, pun poze ca nu stiu cum sa explic
a doua finala e mai mica si ca sa incapa a trebuit putin modificat in zona rotii de rezerva dar cu bateria nu am avut treaba
pun niste poze de la modificarea tobelor ca acolo se vede cel mai bine
|
|
|
27-10-09, 20:53
|
|
Stage 5
|
ms mult ...
pe mine ma incomodeaza bateria .... daca pun teava + tips in capat ... se vede pe kitu de M5 .... dar la tine bara spate e ceva mai mare si nu se vede, eu ma gandeam sa tai suportu de la baterie ( tabla) si s-o mut mai sus sa pot sa pun toba finala mare .... da nu stiu ma mai gandesc :P.... oricum ms mult pt poze .
pret la suspensie .:P
|
|
|
27-10-09, 20:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tea_radu
Ok, mersi, parerea mea e sa o lasi cat sa poti trece speed bump-urile, o sa iti arat maine o poza cu cat de lasata e a mea
|
stiu cit e de lasata a ta - sau ai lasat-o si mai jos? - sa sti ca imi aduc aminte si acum cu drag cum s-au salutat cu respect MR CAT si TEA pe la romexpo in 2008
nu pot sa il las foarte mult ca nu mai pot urca la locul de parcare si mai sint unele capcane prin oras - vedem - studiem - eu sper sa nu mai am probleme din cauza balansului niciodata - sper sa fie f rigida
|
|
|
27-10-09, 20:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
ms mult ...
pe mine ma incomodeaza bateria .... daca pun teava + tips in capat ... se vede pe kitu de M5 .... dar la tine bara spate e ceva mai mare si nu se vede, eu ma gandeam sa tai suportu de la baterie ( tabla) si s-o mut mai sus sa pot sa pun toba finala mare .... da nu stiu ma mai gandesc :P.... oricum ms mult pt poze .
pret la suspensie .:P
|
bateria ramine in dreapta si nu incomodeaza - e chiar asa de mare finala care vrei sa o pui? - enerveaza-te si pune numai teava - nu mai ai pb cu spatiul si o sa sune f tare
|
|
|
27-10-09, 21:03
|
|
Stage 5
|
sa pun doar teava sa nu ma mai complic
eu as vrea una ca in poza de mai jos ... dar ma mai gandesc ...
ms mult pt poze si sfaturi:P
|
|
|
27-10-09, 21:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
sa pun doar teava sa nu ma mai complic
eu as vrea una ca in poza de mai jos ... dar ma mai gandesc ...
ms mult pt poze si sfaturi:P
|
cu toata placerea - ce motor are bmw-ul tau?
|
|
|
27-10-09, 21:11
|
|
Stage 5
|
2.5 la fel ca al tau.
|
|
|
27-10-09, 21:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
2.5 la fel ca al tau.
|
o sa sune foarte frumos - dupa ce ii faci tobele si oricum cred ca suna frumos si acum
am vrut sa iti zic ca eu cind m-am dus la cluj sa rezolv pb cu tobele finala era data jos si sa sti ca nu mi-a placut cum mergea motorul - si ma gindesc daca varianta cu tevi simple e ok - o sa sune f tare - te gindesti tu si te hotarasti ce faci
|
|
|
27-10-09, 21:54
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by CED
stiu cit e de lasata a ta - sau ai lasat-o si mai jos? - sa sti ca imi aduc aminte si acum cu drag cum s-au salutat cu respect MR CAT si TEA pe la romexpo in 2008
nu pot sa il las foarte mult ca nu mai pot urca la locul de parcare si mai sint unele capcane prin oras - vedem - studiem - eu sper sa nu mai am probleme din cauza balansului niciodata - sper sa fie f rigida
|
Nu mai o am pe aia, am alta acum, m5, e mai lasata decat era dieselul
E nasol cu locul de parcare, poate gasesti altul:P, stii prea bine ca o masina, cu cat mai lasata , cu atat mai bine
|
|
|
28-10-09, 09:11
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
si daca se poate sa atasezi si tu o poza facuta la partea din spate a masinii sa vad si eu cum ai facut evacuarea .... daca ai taiat !? si cat ai taiat!?? ca mie nu imi ies calculele la baterie ))...
ms mult ..
|
La E46 eu am tăiat o parte din locaşul bateriei ca să iasă a doua evacuare, cam 10 cm pe 10 cm...
|
|
|
28-10-09, 10:12
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Mai ce va distrati cu evacuarile , puneti filmulete, ce va pasa. Distrativa pana mai puteti ca iasa BTL pe drumuri si sa vedeti atunci. Hai Cat la munca sa terminam pana in deseara sa putem sa le udam, sa alunece bine pieptul de pui strofganov.
28-10-09, 11:12
|
|
Stock
|
frumoase imbunatatiri primeste Mr.CAT,multa bafta in continuare
|
|
|
28-10-09, 15:19
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
am vazut si eu masina la pitesti foarte frumoasa
|
|
|
28-10-09, 16:06
|
|
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
hehe.... nu am intrat de mult pe topicul asta....vad ca mr. cat primeste cadouri
felicitari pentru masina si pentru modul in care o tratezi.....
|
|
|
28-10-09, 18:24
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [BMW]
|
|