Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 5

Reply

Thread Tools
Old 13-06-09, 09:23   #751
CED

Stage 5

CED's Avatar

Default Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

ce imi place cel mai mult la showuri e sa fiu printre pasionati si sa sper ca cei care vin sa vada masinile o sa prinda microbul
- poate am mai spus in primele pagini - inainte sa fac masina mergeam la expozitiii de masini tunate pentru documentare si visam cu ochii deschisi ca o sa pot fi si eu in partea cealalta
CED is offline   Reply With Quote
Old 13-06-09, 12:48   #752
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

o suma estimativa cu cat ai bagat intr-un pm se poate? ca tare sunt curios oricum cand vi la cluj cu siguranta o sa vreau ceva poze cu masina daca nu te superi:P

E36 - 13-MIG - un vis devenit realitate 320i

E36 - Florida- un motan tare nervos 328i - vandut

"One day man will look back and say I gave birth to the 20th century"
Jack the Ripper
WolfTown is offline   Reply With Quote
Old 13-06-09, 13:28   #753
CED

Stage 5

CED's Avatar

Quote:
Originally Posted by WolfTown View Post
o suma estimativa cu cat ai bagat intr-un pm se poate? ca tare sunt curios oricum cand vi la cluj cu siguranta o sa vreau ceva poze cu masina daca nu te superi:P
nu ma supar - esti binevenit sa faci poze cu masina

despre pretul total f sincer nu am facut calcule si nici nu fac - dar daca te intereseaza anume elemente iti pot da o idee cam cit costa
Old 13-06-09, 13:31   #754
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

sugravitu esterior cam pe unde sa invartit?
WolfTown is offline   Reply With Quote
Old 13-06-09, 13:37   #755
CED

Stage 5

CED's Avatar

zugravitul exterior - dar tine cont ca e vorba de schimbare de culoare - a costat in jur de 2000 euro

in toata operatiunea a intrat tinichigerie si montat bodykit, aerograf si tot ce a mai fost necesar - iar partea de demontat si montat masina e fost ucenicia mea la atelier
Old 13-06-09, 14:02   #756
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

pisiiiiiiii o poza de la mine pentru tine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF7817-1.jpg
Views:	303
Size:	3.48 MB
ID:	961884  
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 13-06-09, 14:05   #757
CED

Stage 5

CED's Avatar

ms frumoasa poza - cu ursuletzul lui silviu
Old 15-06-09, 14:32   #758
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

ia vezi pisi astea iti plac :P
Attached Thumbnails

Name:	HPIM7729.JPG
Views:	88
Size:	3.27 MB
ID:	965630   Click image for larger version

Name:	HPIM7732.JPG
Views:	104
Size:	3.75 MB
ID:	965631   Click image for larger version

Name:	DSCF5977.JPG
Views:	70
Size:	8.07 MB
ID:	965646  

Old 15-06-09, 16:38   #759
silviu_dodo

Stage 3

silviu_dodo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
super pozele fratele meu! au iesit bestiale. multumesc laura ca am avut ocazia sa fac poze cu CAT-ul .
silviu_dodo is offline   Reply With Quote
Old 15-06-09, 18:40   #760
CED

Stage 5

CED's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
sint superbe - multumesc mult

Quote:
Originally Posted by silviu_dodo View Post
super pozele fratele meu! au iesit bestiale. multumesc laura ca am avut ocazia sa fac poze cu CAT-ul .
o sa mai ai ocazia sa faci poze cu CAT si cit de curind sper sa fie amindoua masinile in show
Old 16-06-09, 07:29   #761
silviu_dodo

Stage 3

silviu_dodo's Avatar

Quote:
Originally Posted by CED View Post
sint superbe - multumesc mult

o sa mai ai ocazia sa faci poze cu CAT si cit de curind sper sa fie amindoua masinile in show
asta imi doresc si eu cel mai mult dar trebuie prima oara sa imi rezolv problemele mele cu sanatatea de care stii si sa scap de facut analiza in israel. oricum te sun azi sau vb pe mess sa iti spun cand ajung in alba.
Old 16-06-09, 22:06   #762
CED

Stage 5

CED's Avatar

Quote:
Originally Posted by silviu_dodo View Post
asta imi doresc si eu cel mai mult dar trebuie prima oara sa imi rezolv problemele mele cu sanatatea
o sa fie totul ok
Old 18-06-09, 19:33   #763
daniel-lucian

Stage 2

daniel-lucian's Avatar

Laura, trebuie sa spun ca sunt impresionat! Stiu masina de cand a fost la Romexpo la 4tuning days si ma asteptam sa fie a unei femei, dar in nici un caz a unei femei care chiar a pus mana "la propriu" la stilizarea ei . O sa spun ce imi place si ce nu, si sper sa nu sariti cu gura pe mine...am citit tot topicul inainte de a posta :P

Imi place:
- culoarea.,,e mult mai frumoasa decat in poze si cei care au vazut-o live cred ca imi dau dreptate
- kitul exterior...e deosebit si da o tenta agresiva masinii
- evacuarea...ma bucur ca ai ales 4 tevi in loc de 2
- interiorul
- oglinzile :P

Nu-mi place:
- jantele...sunt frumoase si cum ai zis si tu au fost o investitie serioasa, dar parca nu se potrivesc pe masina. Sunt de parere ca jantele cu buza sunt "mama" BWM'urilor si nu dai niciodata gres cu ele, plus ca ar sublinia mai mult masivitatea masinii. Ai incercat macar unele cu buza sa vezi cum vin? Stiu ca ai zis intr-un post mai pe la inceput ca ai incercat unele ale unui prieten, dar nu ti-au placut, dar nu mai stiu daca erau cu buza.
- desenul de pe lateral...e dragut, dar parca nu-si are locul pe un BMW. Mai degraba astfel de desene merg pe japoneze...

Imi place de asemenea cum vorbesti de masina, se vede ca ti la ea cu adevarat si totul e facut cu pasiune

Sper ca in curand sa intru si eu in randul posesorilor de seria 5 (curand insemnand 1,5-2 ani :P) cu BMW'ul din pozele atasate. Momentat ma multumesc cu 307'le meu :P

Mult succes in continuare si la cat mai multe cupe la festivaluri
Attached Thumbnails

Name:	P8034332.JPG
Views:	113
Size:	3.97 MB
ID:	971903   Click image for larger version

Name:	P8034334.JPG
Views:	102
Size:	4.43 MB
ID:	971904   Click image for larger version

Name:	P8034341.JPG
Views:	110
Size:	4.32 MB
ID:	971905  

Name:	P8034356.JPG
Views:	72
Size:	3.86 MB
ID:	971906   Click image for larger version

Name:	P8034364.JPG
Views:	65
Size:	4.60 MB
ID:	971907   Click image for larger version

Name:	P8034377.JPG
Views:	56
Size:	4.74 MB
ID:	971908  

Name:	P8034336.JPG
Views:	48
Size:	4.43 MB
ID:	971919   Click image for larger version

Name:	P8034360.JPG
Views:	53
Size:	3.64 MB
ID:	971920   Click image for larger version

Name:	P8034372.JPG
Views:	54
Size:	4.37 MB
ID:	971921  

Name:	P8034374.JPG
Views:	58
Size:	4.58 MB
ID:	971922  

Last edited by daniel-lucian; 18-06-09 at 19:45.
daniel-lucian is offline   Reply With Quote
Old 18-06-09, 20:05   #764
CED

Stage 5

CED's Avatar

Quote:
Originally Posted by daniel-lucian View Post
Laura, trebuie sa spun ca sunt impresionat! Stiu masina de cand a fost la Romexpo la 4tuning days si ma asteptam sa fie a unei femei, dar in nici un caz a unei femei care chiar a pus mana "la propriu" la stilizarea ei . O sa spun ce imi place si ce nu, si sper sa nu sariti cu gura pe mine...am citit tot topicul inainte de a posta :P

Imi place:
- culoarea.,,e mult mai frumoasa decat in poze si cei care au vazut-o live cred caimi dau dreptate
- kitul exterior...e deosebit si dau o tenta agresiva masinii
- interiorul

Nu-mi place:
- jantele...sunt frumoase si cum ai zis si tu au fost o investitie serioasa, dar parca nu se potrivesc pe masina. Sunt de parere ca jantele cu buza sunt "mama" BWM'urilor si nu dai niciodata gres cu ele, plus ca ar sublinia mai mult masivitatea masinii. Ai incercat macar unele cu buza sa vezi cum vin? Stiu ca ai zis intr-un post mai pe la inceput ca ai incercat unele ale unui prieten, dar nu ti-au placut...
- desenul de pe lateral...e dragut, dar parca nu-si are locul pe un BMW. Mai degraba astfel de desene merg pe japoneze...

Imi place de asemenea cum vorbesti de masina, se vede ca ti la ea cu adevarat si totul e facut cu pasiune

Sper ca in curand sa intru si eu in randul posesorilor de seria 5 (curand insemnand 1,5-2 ani :P) cu BMW'ul din pozele atasate. Momentat ma multumesc cu 307'le meu :P

miine mergem la timisoara la show dar mr cat nu concureaza - oricum o sa se simta bine acolo

nu sare nimeni si eu respect orice parere exprimata politicos - nu stiu daca sa incerc sa explic alegerile pentru ca foarte multe au fost intuitie, inconstienta si revolta impotriva uniformizarii

desenul de pe lateral l-am gindit tocmai pentru a il scoate din anonimat - sa nu poata fi copiat sau confunda usor - si am incercat sa fie finut si sa indulceasca putin din masivitatea masinii - atasez 2 poze din care sper sa se reiasa

sti - eu am incercat sa ma abat putin de la ce "trebuia sa fac corect" adica kit de M si jante cu buza si ca tot ce nu e clasic poate sa placa sau nu - ideea e ca mie chiar imi e drag asa cum e - nu e perfect si poate tocmai de aceea imi e si mai drag - mai sint multe de facut si abia astept sa vina vremuri ceva mai bune ca sa putem merge mai departe

scopul unei masini modificate e sa reflecte ceva din stilul proprietarului si e interesant sa vezi evolutia in timp
Attached Thumbnails

Name:	mr cat ext 17.jpg
Views:	141
Size:	802.5 KB
ID:	972018  
Attached Images

Last edited by CED; 18-06-09 at 20:10.
Old 18-06-09, 20:45   #765
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by daniel-lucian View Post

Imi place:
- culoarea.,,e mult mai frumoasa decat in poze si cei care au vazut-o live cred ca imi dau dreptate
- kitul exterior...e deosebit si da o tenta agresiva masinii
- interiorul

Nu-mi place:
- jantele...sunt frumoase si cum ai zis si tu au fost o investitie serioasa, dar parca nu se potrivesc pe masina. Sunt de parere ca jantele cu buza sunt "mama" BWM'urilor si nu dai niciodata gres cu ele, plus ca ar sublinia mai mult masivitatea masinii. Ai incercat macar unele cu buza sa vezi cum vin? Stiu ca ai zis intr-un post mai pe la inceput ca ai incercat unele ale unui prieten, dar nu ti-au placut, dar nu mai stiu daca erau cu buza.

si nu sar cu gura pe tine..doar imi spun parerea

cu jantele e discutabila chestia...dar aerografu care il are pe masina mie sincer mi se pare foaaaaaarte tare si UNICAT...ea a vrut o masina mai diferita nu ca toate...asta trebuie APRECIAT....
- Copyright 2024 4Tuning -