revin ....
s-au inlocuit:
motor, cutie, diferential, cardan, fuzete+discuri fata spate, s-a montat abs, s-a inlocuit caseta de directie, s-a inlocuit compresorul AC, setul de garnituri de la capacul de colbutori, pivoti, bielete, bucsi, capete de bara, cablurile de la frana de mana, rolele si cureaua, kit-ul de ambreiaj, far stanga, vascul, pompa benzina, pompa de frana ... si s-au inlocuit AEZ-urile pe 18 cu MAK-uri pe 17+anvelope ....
toate bune si frumoase pana acum...cu exceptia faptului ca aveam BMW "cu motor de audi", vorba unui prieten ... nu voia nici mort sa mearga in 6 ....
am schimbat bujii, bobine, injectoare ... dar degeaba ... nu s-a schimbat nimic in bine in mersul motorului ... banuielile se indreptau spre supape dar nu am avut rabdarea sa desfac motorul ...
... pana acum o saptamana cand n-am mai suportat si m-am hotarat sa schimb motorul ... din nou ... motor care intradevar toarce intocmai ca o pisica in toate mintile ei ... MULTUMIRILE DE RIGOARE LUI CLAUDIU (LAF) PENTRU MOTOR (...si multe altele pe care mi le-a trimis si au fost ok)!!!
am mai schimbat radiatorul (al vechi era infundat cred...si oricum incepuse sa dea afara apa in presiune pe la o-ringul mare de sub vasul de expansiune), pompa de apa si termostatul, discurile de frana fata/spate, placutele ... si printre picaturi am inlocuit tot ce era beculet, led, cateva elemente de interior crapate/rupte .... am inlocuit si instalatia de spalat parbrizul ... mici chestii care imi stateau pe creier
...urmeaza sa-mi vina tablele de protectie disc fata/spate si kit-urile de reparatie saboti ... si cred ca aici o sa ma opresc pe anul asta cu investitiile in "pusculita"

in plan pentru anul viitor, pentru inceput, vopsitul si interiorul ... ocazie cu care o sa pun si kit-ul de M ... si altele care imi vor mai veni in minte pana atunci ...