sal. am urmarit forumul pt mai mult timp.. si azi m-am gandit sa imi prezint si eu masina. Nu sunt vitezoman, majoritatea timpului merg linistit, dar ma mai apuca si pe mine un dracusor de coada. Nu tunez masina pentru curse, de fapt nici nu ai zice ca e tunata. Imi place sa fie cat mai originala. Inca lucrez la ea.. si toti banii se cam duc in ea (presupui ca asa li se intampla tuturor ) . Acum am un motor 2000 de urs din 90. 129cp .
Am luar masina cu un motor 1.8is de pisica 140 cp dar din pacate a cedat pe autostrada .
Asa arata masina cand am luat-o!
in momentul de fata... dupa ce mi-am dat si eu seama cam cu ce se mananca bmw-urile.... am incercat sa mai iau o piesa.. de la ala.. una de la ala.. si am pus pe picioare un urs in devenire... Cu un mare ajutor de la niste super baieti... Multumesc.... printre care amintesc pe UWE si pe MariusBarius... care mi-au dat piese... si sfaturi.. dar si multi altii... am ajuns sa am asta!
Inca mai lucrez la ea.. si am multe chestii in cap... dar numai timp si bani sa am... ca altfel ma pricep sa-mi fac totul singur
multumesc... culoarea e originale.. Brilliant Rot... cat despre eleron... poate ar da mai bine un kit Mtehnik 2... dar banii nu ii am.. acum si mai e o problema.. ce eleronul.. pt al il monta.. fostul proprietar a dat gauri in portbagaj.. si daca il scot.. raman gaurile.. si imi trebuie alta capota de portbagaj .
asa ca .. ma descurc cu eleronul .. ce mai e misto la el.. ca are leduri care se aprind cand pui frana.. asa ca nu e complet nefolositor
arata excelent si merge foarte bine. se vede ca ai investit multa dragoste (in primul rand) in el si pe urma bani. oricum te voi sustine cu orice proiect ai legat de el (mai ales un motor mai mare, chiar cu riscul de a ma face grav). succes in continuare si sa ai mare grija de el.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: B-85-rmc
salut . masinuta este frumosa . imi place cum a iesit . ai grija de ea . trebuia sa faci si barile rosii si lasai dct bandourile negre. se vedea mai bine . oricum bafta mai departe