Quote:
Originally Posted by augustin calin
Multumesc @Skillzu pt raspuns, in mare am inteles ...dar totusi mai am cateva nelamuliri ..
1..Sa presupunem ca vreau sa achizitionez un astfel de set de scaune ....gasesc sa fie si pt cele cu 2 airbeguri sa nu mai trebuiasca sa fac modificari cu senzori si minuni...
2 ..Iar daca sunt de pe o masina cu numai un airbeg mai exact ce modificari trebuie sa fac.....Trebuie sa montez in scaunul pasagerului plasa cu senzori?????
3..Bancheta spate se potriveste,pe sedan??
4...De unde pot achizitiona asemenea scaune ...ma gandesc ,ca numai in Germania ..
5.. Aveti ideie cam pe la ce pret se invart ...
@ernest...sper ca nu-i suparare cu atatea intrebari pe topicul tau ...
Multumesc anticipat ..
|
2.Nu e vorba de cate airbag-uri are masina, e vorba daca sunt SRS sau nu. (srs se declanseaza doar daca centura este purtata, non-srs sunt pe senzor de greutate).Nu stiu daca ai putea adapta sistemul de senzori, dar eu personal, cand vine vorba de airbag-uri, decat sa fac adaptari romanesti, mai bine renunt la ele.
3.Am mentionat ca restul "pieselor" din interioru de coupe nu se potrivesc pe sedan.
4. + 5. Nu vrei sa achizitionezi din Germania, sau Anglia, sau oriunde altundeva.Crede-ma ca am asteptat mult timp, si sar de 1000e preturile pe afara.Tot la noi e mai ok.As avea pe cineva care ar mai avea niste scaune dinastea...
ps:tocmai mi-am dat seama ca ai putea sa faci ceva in legatura cu senzorii de greutate.Daca ai scaune Recaro, Le pastrezi pe ele (scheletul), si inlocuiesti doar "pernele" cu cele de la Vadere.Iar in cazul asta nu adaptezi nici un sistem la scaune.Ramane original.