superba masina....nu ai dat mult pe ea la cum arata...sa o stapanesti sanatos si fara incidente
imi spui te rog pe cat sun jentile....ms.....si inca odata e SUPERBA masina....
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
Re: E36 - 2.0 WST
Quote:
Originally Posted by ar_46_rau
superba masina....nu ai dat mult pe ea la cum arata...sa o stapanesti sanatos si fara incidente
imi spui te rog pe cat sun jentile....ms.....si inca odata e SUPERBA masina....
eu zic ca pretzu este foarte bun avand in vedere ca are kit M (tot), interior M, motoru pot sa zic ca e cam micutz pentru cum arata dar merge ....sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de incidente neplacute
va multumesc frumos pt cuvintele frumoase spuse de voi .poze o sa mai pun dupa ce golf imi va face ceva poze frumoasa cum stie el mai bine.in legatura cu m,asina ca spatele e cam sus da aveti dreptate tr sa-i pun amortizoare ca are doar arcuri rosii de aceea e un pic mai sus dar e mai bine pt ca nu imi atinge nici cu 4 pers in masina.iar de evacuare o s-o schimb si pe aceea dupa ce imi mai achit putin din datorii.de garaj nu prea pot sa fac rost cu toate ca imi doresc din suflet dar nu se poate.va multumrsc inca odata pt comenturile voaste.bafta si fara incidente
salut , team vazut astazi pe la Piata Progresu , arata chiar bestial masina , daca nu ai alta treaba si mai ai drum pe acolo poate vrei sa facem niste poze . . . !
prieteni azi am terminat si cu numerele noile numere b 96 paf.sunt bucurost ca a fost ultimul nr preferential cu paf.apropo cum pot sa schimb titlul pe site din wst in paf?