18-08-08, 13:24
|
|
Stage 5
|
Re: E30 - project...BH.XX.SPN
parerea mea....este urmatoarea...punei M5...
daca ejti sofer adevarat poti aveai si 800 d cai sub capota daca ejti constient si stii sai stapanesti..nu exista nici o "ruleta ruseasca"..si eu am permis de 3 luni..am mers si cu urs..si cu pisika...ca orice bmw fuge..{amandoua motoare de 2.5}ar fi bine la inceput sa nu iti pui prea mult capu cu ea..sa te apuci sa mergi ca nebunu..eu era sa mor..si cu ce masina fiat doblo...am intrat in intersectie rosu..{evident avand viteza130 km/h}si de atunci mam potolit...am avut un Dumnezeu deasupra...atat trebuie sa fi atent...si sa ai bani de benzina...ca na...este M5 bafta cu proiectu..
|
|
|
18-08-08, 13:36
|
|
Stage 3
|
mai fratiilor...stiu k lumea asta e plina de smecherasi...kre vor sa arate...lumii k cine is ei..k au masini puternice sub fund..io nu asta vreau sa demonstrez eu defapt nu vreau sa demonstrez mai nimik...toata chestia asta in care eu m-am bagat cu ursul a fost un pariu...!Si cum am zis pe pagina anterioara un asemenea monstru trebuie invatat sa il conduci...k nu e k un wv sau opel sau saab sau ce stiu eu..pot sa spun k am condus cateva cu tractiune spate...dar stiu k M5 ul ala imi pastreaza niste surprinze...iar am jurat...k dak vreau sa ii dau in gura..ma duc pe o pista si ii dau pana nu mai pot...NU pe strazi! iar poate k vezi doamne toti ma vedeti un pusti de 18 ani...dar eu cel putin cred k stiu ce fak..oricum va ms pt ingrijorari..! totRespectu pt voi!!!
|
|
|
18-08-08, 13:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by turb0
Intr-adevar, are dreptate Santos, pentru inceput un 2.5 ( turbo eventual ) ar fi minunat, poate prea mult ... un M5 ar fi exagerat de mult!Stii, se spune ca strazile, focul si apa nu au nevoie de eroi, asa ca nu te grabi, timp este !
|
belea sfat ''punei 2.5 cu turbo eventual''...ca m5 e exagerat de mult
cum sa zici asa ceva....cand ambele motoare au in jur de 350 de cai? la ce exagereaza m5 fata de 2.5 turbo?
|
|
|
18-08-08, 13:44
|
|
Stage 3
|
[QUOTE=leonard; la ce exagereaza m5 fata de 2.5 turbo? [/QUOTE]
pai asta nush nici eu deci nu e tot una sa pun mai bine un M5 si apoi vedem..?k tot akol e cu un 2.5 turbo
|
|
|
18-08-08, 13:58
|
|
Stage 5
|
eu am facut o remarca...la ce a zis turb0 ....ca ..sa-ti pui 2.5 turbo ca e mai bine pentru un incepator decat m5. cand ambele motoare sunt cam la fel de puernice
PS: nu sunt in masura s-ati dau un sfat in legatura cu ce motor s-ati iei....d-aia urmaresc de pe margine .
bafta cu proiectul
|
|
|
18-08-08, 14:13
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by spanyol
stiu k lumea asta e plina de smecherasi...kre vor sa arate...lumii k cine is ei..k au masini puternice sub fund..io nu asta vreau sa demonstrez eu defapt nu vreau sa demonstrez mai nimik...toata chestia asta in care eu m-am bagat cu ursul a fost un pariu...!
|
si tu daca ai pus un pariu... ce vrei sa demonstrezi?
faci un urs turbo sau cu m5 pe el ca sa-l pozeze lumea cand e cu capota ridicata si atat nu?
oricum... parerea mea ca si 2,5 e cam mult pt. experienta ta.. mai ales pe un urs (fara asc dsc si alti senzorii)
|
|
|
18-08-08, 14:23
|
|
Stage 3
|
hai tati ca vorbele sunt mari! vreau sa vad ce iese din project sa nu cumva sa ramai cu 2.0i bafta cu projectul.
|
|
|
18-08-08, 18:02
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by m-tk
hai tati ca vorbele sunt mari! vreau sa vad ce iese din project sa nu cumva sa ramai cu 2.0i bafta cu projectul.
|
nici vb frate cu 2.0i mai bine stiu k ma tau tot..decat cu ala!!! un M5 sau unu ca al tau doar 24v
|
|
|
18-08-08, 18:07
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Caius TM
si tu daca ai pus un pariu... ce vrei sa demonstrezi?
faci un urs turbo sau cu m5 pe el ca sa-l pozeze lumea cand e cu capota ridicata si atat nu?
oricum... parerea mea ca si 2,5 e cam mult pt. experienta ta.. mai ales pe un urs (fara asc dsc si alti senzorii)
|
tot pariu asta a constat k nu voi reusi sa mi-l iau!!pariul l-am castigat aia e alta parte k vreau sa fak din el un monstru..si nu va fi pus la expozitie...ci il vreau pt liniute..Asta mi-a placut totdeauna k toata lumea ma dezapreciat si cu incetu si cu timpu am inchis ciocu la toti
|
|
|
18-08-08, 18:53
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan]
|
frate , un 2,5 e mai mult decat potrivit pentru un incepator , oricat de bine ai sti sa conduci , tot incepator ramai , tot faci greseli , si eu ziceam ca sunt profesionist ( vezi doamne 8-| ) si incet incet mi`am dat seama ca nu e asa raman la parerea ca peste 100cp sunt deja mult pentru un incepator + tractiune spate
cu timpul , un 2.5 turbo si ajungi la puterea unui m5
te salut , spor la treaba
|
18-08-08, 19:16
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
nu vrei un 2.3 ?
|
|
|
18-08-08, 19:21
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by spanyol
il vreau pt liniute..Asta mi-a placut totdeauna k toata lumea ma dezapreciat si cu incetu si cu timpu am inchis ciocu la toti
|
pretene.. aici nu te-a dezapreciat nimeni, esti fustrat de ceva anume?! doar tia vrut binele dar cu ambitia asta, ai aceasi gandire ca si tipu...
https://www.youtube.com/watch?v=yxf2OCsF0DE ...
(poate) sunt banii tai, e viata ta, e treaba ta..
|
|
|
18-08-08, 21:50
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Caius TM
pretene.. aici nu te-a dezapreciat nimeni, esti fustrat de ceva anume?! doar tia vrut binele dar cu ambitia asta, ai aceasi gandire ca si tipu...
https://www.youtube.com/watch?v=yxf2OCsF0DE ...
(poate) sunt banii tai, e viata ta, e treaba ta..
|
nici pe deoparte nus fustrat si dupa o lunga convorbire..cu un cunoscator...m-am hotarat ce motor imi iau
|
|
|
18-08-08, 22:34
|
|
Stage 5
|
zi-ne si noua
|
|
|
18-08-08, 22:39
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan]
|
2,5 24v mi`a zis mie o pasarica de pe alt thread )))
|
|
|
|
|