Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 30-01-11, 18:49   #1
habiby

Stage 4

Smile E36 - o noua pisika

salut numele meu e ovidiu si m-am gandit ca e timpul sa va prezint pisika mea. E un e 36 motor 1.6 pe lant fab 95 cu vreo 200 de mii la bord +inca vreo 200 cine stie cate au fost date inapoi cam saracaciosa in dotari ex: trapa electrica,faruri cu lupa,triple led,praguri, jante aliaj Azev sau ceva genu pe 16,obc mic ,doua airbaguri,eleron si cam atat. Ce ma atras a fost faptul ca demult doream achizitionarea unui e36 si ma incantat ce era intretinut iar interiorul nu era rupt si faptul cum se auzea motorul functionand Masina am luat-o la primul rand de nr rosii de VL (BAILE OLANESTI) si is foarte multumit de ea pana in prezent.De schimbat la ea in cele 3 luni decand o am am schimbat flansele amortizoare pe spate,rola de ghidaj si cea intinzatoare,discurile si placutele si bineinteles filtrele si uleiul masina a fost cumparata la un pret f bun dupa parerea mea (1400) si inmatric a ajuns cu totul adik pana la nr negre pe masina aproape 1000 de E As dori sa aflu parerile voastre despre masina si cam ce ar trebui sa mai pun pe ea ca sa arate cat decat mai arenjata pe viitor as vrea sa-i dau cadou macar o bara fata de M dar finantele as cam reduse asa ca va las sa va dati cu parerea
habiby is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 19:12   #2
Maniak22

Stage 5

Maniak22's Avatar

Default Re: o noua pisika

Poze ca sa avem pareri
Maniak22 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 20:21   #3
habiby

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Maniak22 View Post
Poze ca sa avem pareri
sa-mi fie rusine dar nu reusesc sa trimit ceva poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0650.JPG
Views:	218
Size:	2.41 MB
ID:	1848108   Click image for larger version

Name:	IMG_0651.JPG
Views:	101
Size:	2.44 MB
ID:	1848109   Click image for larger version

Name:	IMG_0655.JPG
Views:	142
Size:	2.47 MB
ID:	1848110  

Click image for larger version

Name:	IMG_0656.JPG
Views:	142
Size:	2.48 MB
ID:	1848112   Click image for larger version

Name:	IMG_0653.JPG
Views:	62
Size:	2.47 MB
ID:	1848113  
Old 30-01-11, 20:25   #4
habiby

Stage 4

hai ca m-am descurcat totusi nu sunt semnificative dar totusi va puteti da o parere
Old 30-01-11, 20:34   #5
iondarie

Stage 4

iondarie's Avatar

felicitari pentru achizitie, la exterior ai putea sa incerci sa-i pui kit-ul de M (barile, pragurile, bandourile) o sa fie o diferenta destul de mare asupra aspectului masinii, la interior o nuca originala, manerul de la frana de mana original, date jos chestiile alea cromate cele de langa schimbator.
Old 30-01-11, 20:40   #6
habiby

Stage 4

Quote:
Originally Posted by iondarie View Post
felicitari pentru achizitie, la exterior ai putea sa incerci sa-i pui kit-ul de M (barile, pragurile, bandourile) o sa fie o diferenta destul de mare asupra aspectului masinii, la interior o nuca originala, manerul de la frana de mana original, date jos chestiile alea cromate cele de langa schimbator.
stiu perfect despre ce vorbesti in primul rand nici mie nu prea imi place chestiile ale cromate din interior cat despre nuca la schimbator pot spune ca e oribila dar ce pot sa fac deocamdata cu finantele as la pamant dar chestiile astea pot disparea iar in leg cu kit-ul de M pot spune ca o sa mai astepte
Old 30-01-11, 20:44   #7
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

Frumos E36.Ca o observatie, care probabil va fi facuta de catre mai multe persoane de pe forum, sa incerci sa scapi de acele praguri oribile si pe viitor sa mergi pe original.In functie de buget, incearca sa alegi varianta OEM si sa nu mergi pe kitch.Sa-l stapanesti sanatos, multi km fara incidente.

E36 318i BMW sport package.
Wilgax is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 20:49   #8
habiby

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Wilgax View Post
Frumos E36.Ca o observatie, care probabil va fi facuta de catre mai multe persoane de pe forum, sa incerci sa scapi de acele praguri oribile si pe viitor sa mergi pe original.In functie de buget, incearca sa alegi varianta OEM si sa nu mergi pe kitch.Sa-l stapanesti sanatos, multi km fara incidente.
mersi fain de idei si de urare dar sa stii ca masina arata aproape la fel ca atunci cand am achizitionat-o deci ceea ce voi schimba la ea e de aici in colo
Old 30-01-11, 20:59   #9
Maniak22

Stage 5

Maniak22's Avatar

Da cum au spus si restu colegilor scapa neaparat de "chestiile" cromate din interior si de praguri + o maciuca OEM si atunci deja esti pe drumul cel bun. Presupun ca ai de gand sa completezi pachetul M cand vor fii finante . App Lamborghini pune de obicei la masini manerele alea de sprijin pe consola centrala .....hmmz fostul proprietar avea idei mari de NFS

Bafta sa ai...... ai grija de ea ca are potential
Maniak22 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 21:11   #10
habiby

Stage 4

Smile Re: o noua pisika

Quote:
Originally Posted by Maniak22 View Post
Da cum au spus si restu colegilor scapa neaparat de "chestiile" cromate din interior si de praguri + o maciuca OEM si atunci deja esti pe drumul cel bun. Presupun ca ai de gand sa completezi pachetul M cand vor fii finante . App Lamborghini pune de obicei la masini manerele alea de sprijin pe consola centrala .....hmmz fostul proprietar avea idei mari de NFS

Bafta sa ai...... ai grija de ea ca are potential
da da probabil ca a fost un proiect esuat de Lamborghini vom vedea ce vom face pe viitor dar ce e sigur e ca voi scapa de chestiile alea nichelate din interior si de maciuca iar cu praguile mai asteptam sa vedem ce rezerva viitoru
Old 30-01-11, 23:32   #11
bcoupe

Stage 4

bcoupe's Avatar

Member of:
[Honda]

daca as fii in locul tau m-as strange ban pe ban si PRIMU lucru i-as schimba MOTORU si dupa bari/praguri/suspensi/jante/interior etc etc
bcoupe is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 23:55   #12
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

Mai intai sa puna la pct motorul care-l are, sa-l aduca cat de cat la linia de plutire in ce priveste ext si int, iar pe urma daca sunt fonduri si treaba e pe roate si considera ca pretul benzinii nu constituie o problema, poate alege varianta schimbarii motorului.Pana atunci..........1.6 RULEZZZZZ
Wilgax is offline   Reply With Quote
Old 31-01-11, 18:05   #13
habiby

Stage 4

[QUOTE=Wilgax;4036786]Mai intai sa puna la pct motorul care-l are, sa-l aduca cat de cat la linia de plutire in ce priveste ext si int, iar pe urma daca sunt fonduri si treaba e pe roate si considera ca pretul benzinii nu constituie o problema, poate alege varianta schimbarii motorului.Pana atunci..........1.6 RULEZZZZZ[/QUOTE va multumesc pt parerile voastre care conteaza pt mine f mult ce pot spune e ca am renuntat la chestiile alea de nichel de langa schimbator ,nuca schimbatorului si manerul nichelet de la frana de mana dar in cazul motorului ceia ce pot spun e ca functioneaza foarte bine ,nu bate nu tacane si nici nu papa ulei , nici char lantul nu zornae ceea ce ma facut sa inclin spre el chiar daca este 1.6 si nu am de gand sal schimb pt ca ar insemna o investitie in plus ceea ce nu dispun iar in cazul de fata adika eu sunt familist am 2 copii (gemeni de 2 anisori) care trag de finantele mele si cu dintii ,si ceia ce am inteles de la voi e faptul ca motorul de 1.6 nu justifica consumul dar eu nu sunt chiar asa de incarcat de adrenalina sa-mi trebuiasca ceva mai mare de 2.0 sau de 2.5 intr-un cuvant sunt multumit de 1.6 chiar si asa cu un consum de 11,12 in oras fara de 10 cat lua opelul vectra care am avut-o cu un motor de 1.8 fab 93 ceia ce nu se compara una cu alta adic chiar daca pe bmw e motorul mai mic dar satisfactia si <<< zvacu >>>ca sa zic asa e peste opel dar ceia ce vreau sa incerc sa schimb e macar la exterior pt inceput si ceva mai incolo interiorul apropo zicea cineva ceva de suspensie sport masina are suspensie sport bilstain arcuri rosii si amortizoare galbene
Old 01-02-11, 19:30   #14
alex3aru

Stage 3

Default Re: E36 - o noua pisika

frumoasa matzica so stapanesti sanatos si nu dispera ca incet incet fara graba si cu multa rabdare ai sa vezi ca o vei face si mai frumoasa(ma refer la un m pack) kiar daca nu dispui de toti banii odata si cei doi micuti(sa iti traiasca) iti papa si ei banuti

stima

Last edited by alex3aru; 01-02-11 at 19:33.
alex3aru is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 20:31   #15
habiby

Stage 4

Default Re: E36 - o noua pisika

Quote:
Originally Posted by alex3aru View Post
frumoasa matzica so stapanesti sanatos si nu dispera ca incet incet fara graba si cu multa rabdare ai sa vezi ca o vei face si mai frumoasa(ma refer la un m pack) kiar daca nu dispui de toti banii odata si cei doi micuti(sa iti traiasca) iti papa si ei banuti

stima
mersi de incurajari si sa va treiasca si voua care aveti ci sa va bucurati de ei (copii) sa stii ca oricum nu e nici o graba cu modificarile casi asa afara anca este destul de rece si parca nu prea ati da mana sa stai sa surubaresti pe la masina decat daca e strict necesar dar cum se va mai incalzi si voi dispune de potential material voi mai schimba ceva pe la ea macar ceea ce am fost instiintat de prietenii de pe forum pentru moment si dupa aiea mai vedem noi sanatate
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -