Am recitit azi tot threadul meu, cu masina asta... de cand am luat-o acum 2 ani si jumatate... si cat de departe a ajuns, si cat o sa mai ajunga... cati bani, cate zile/ore nedormite, calcule, peste calcule... poate spre deosebire de altii n-am stat foarte multe ore sub ea... sau cu motorul desfacut sau cu mainile murdare... dar... va pot spune ca am avut si eu zilele/orele mele nedormite stand si calculand cu pixu in mana...
Si sincer.... acum, vorbind cel mai sincer... nici nu ma mai gandesc sa o vand... pentru ca e ceva special.... e altceva....
Dar in acelasi timp.... pot spune altceva....
O data cu finalizarea acestor lucrari.... nu mai am decat 2-3 aspecte de rezolvat la masina, dupa care putem inchide threadul acesta... eu considerand ca am 'terminat' acest proiect... si ca am ajuns la un echilibru dorit.
__________________ 1999' E46 320i (M52TUB20) - Status: Sold 1979' E12 525i (M30B25) - Status: Sold
Radem si glumim, da' in ritmul in care scumpesc astia benzina si cresc impozitele o sa ajungem sa le desfacem ca pe lego si sa ne jucam cu ele prin casa.
Radem si glumim, da' in ritmul in care scumpesc astia benzina si cresc impozitele o sa ajungem sa le desfacem ca pe lego si sa ne jucam cu ele prin casa.