04-10-09, 01:53
|
|
 Stage 5
|
E36 - 318is coupe My Car
BMW 300 E36 ( 09.1994 ) COUPE , 2 USI ; 318 is ; 1796 ; 103 / 140 ; M42B18-103
detali:
motor 1.8 (1796 ; 103 / 140 ; M42B18-103) 168000 km reali nu dati inapoi
kit M-Aerodynamik dotare de fabrica
-Bara fata / / / M3
-Bara spate / / / M3
-praguri / / / M3
-ASC( printre putine modele de e 36 il au)
-geamuri electrice
-Trapa Electrica - 2 pozitii
-Inchidere centralizata
-ABS
-Airbag sofer
-oglinzi electrice incalzite cu geam heliomat
-proiectoare ceata
-incazire scaune
-aer conditionat dublu climatronic digital
-modul confort
-xenoane
-senzor ploaie
-jante 15"
am pus niste poze da sunt cam vechi sau facut cateva modificari de atunci sau modificat ornamentele din mahon sau facut gri acum nus fiecare zice ce vrea daca e frumos sau nu daca era mai bine sa fie nergu sau gri
-proiecte pe viitor (se accepta si critici si propuneri ca nu ma supar) o sa le pun in ordinea care le fac:
cat de curand o sa fac si consola schimbator frana de mana gri acum nu stiu ce pare aveti sa o las asa sau sa o fac argintiu aluminiu
1. schimb consumabine si piese pt ca masina sa mearga perfect sis a fiu eu sigur ca sunt schimbate( filtre de ulei aer si polen)(curele transmisie ca distributia e pe lant plus role intinzatoare alternator - compresor ac)( ulei motor da sunt in dubii ca nus decare sa pun 10w/40 sau 10w60 care e pt turati si temperaturi ridicate aici precizez ca nus un adept al curselor sau drifturilor decat ocazional sau cand mai am cate un chef ca de aia am luat masina)( si o bucsa schibator viteze ca are un joc in maneta si nu imi place )
2. retusuri partea estetica exterioara la vopsea si ceva rugina pe unde sunt ca na are 15 anisori
3. partea estetica interioara si de aruncat ceva muzica mai buna
4. ploape faruri faruri cu angel proiectoare crom aripioara luneta M3 eleron M3 cel mic si aproape lipit de capota
5. jante de 17 si aici sunt in dubii ori 17 ori 16 si model nus ca sunt asa multe si nu stiu ce sar potrivi
cam astea sunt proiectele de viitor momentan sa zicem ca 2 4 5 sunt programate in primavara ca si asa vine iarna si nu are rost
Last edited by passatb4; 04-10-09 at 01:58.
|
|
|
04-10-09, 05:14
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Re: E36 318is coupe My Car
fumosa masinuntza.. so stapnesti sanatos si fara incidente!!!!!!!! cat de proiect multa bafta!!!
|
|
|
04-10-09, 08:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by e36adigolan
fumosa masinuntza.. so stapnesti sanatos si fara incidente!!!!!!!! cat de proiect multa bafta!!!
|
ms ms ............ aa chiar la tine am vazut consola aia vopsita si as vra si eu sa o fac acum nus cum se vede in realitate si de aia te intreb acum
SE merita sa o fac sau mai bine o las asa sau daca iti pare un pic rau ca ai vopsito ? nu de alta da eu as face-o pe toata cu tot cu suportul de frana de mana
Last edited by passatb4; 04-10-09 at 08:57.
|
|
|
04-10-09, 23:10
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re: E36 - 318is coupe My Car
Curata masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, ti as recomanda sa schimbi nuca schimbatorului ala ca e din alt film si e pacat.
Mai bine iti cumperi un set de plastice pe negru de la dezmembrari, nu sunt foarte scumpe, pt simplul fapt ca vopseaua aia la un momentdat s ar putea sa se cojeasca din cauza soarelui / caldurii si nu cre ca ai chef sa stai sa o iei la shmirghel din 2 in 2 luni si sa o revopsesti.
Adi, din ce stiu eu are consola din aluminiu, sau ma rog, metalica, nu e vopsita... sa ma corecteze daca gresesc. Iar din punctul meu de vedere nu se merita sa o vopsesti, pt ca in interior nu mai ai nimic de genul aluminiului si ar fi ca nuca n perete si din nou, aceeasi problema vopseaua aia s ar putea sa nu reziste acolo, pt ca consola aia e imbracata intr un fel de vinil, e ca si cum ai incerca sa vopsesti un cauciuc... nu stiu cat de mult ar rezista vopseaua acolo.
In rest asa ca planuri de viitor ti as recomanda o cotiera, un set de jante pe 17" sau personal unele din favoritele mele, alpina pe 18", iar la jante o suspensie pe masura! folie, muzica si alte tampenii de genu raman la latitudinea ta! bafta
Later edit: Ah inca o observatie, angel uri si bandouri ///M ti ar mai trebui, oglinzi M nu stiu cat de mult te ai impaca cu ele, multi zic ca nu vad in ele... cu toate ca eu unu vad perfect si sunt super multumit de ele!
Last edited by sprinter; 04-10-09 at 23:13.
|
|
|
04-10-09, 23:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sprinter
Curata masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, ti as recomanda sa schimbi nuca schimbatorului ala ca e din alt film si e pacat.
Mai bine iti cumperi un set de plastice pe negru de la dezmembrari, nu sunt foarte scumpe, pt simplul fapt ca vopseaua aia la un momentdat s ar putea sa se cojeasca din cauza soarelui / caldurii si nu cre ca ai chef sa stai sa o iei la shmirghel din 2 in 2 luni si sa o revopsesti.
Adi, din ce stiu eu are consola din aluminiu, sau ma rog, metalica, nu e vopsita... sa ma corecteze daca gresesc. Iar din punctul meu de vedere nu se merita sa o vopsesti, pt ca in interior nu mai ai nimic de genul aluminiului si ar fi ca nuca n perete si din nou, aceeasi problema vopseaua aia s ar putea sa nu reziste acolo, pt ca consola aia e imbracata intr un fel de vinil, e ca si cum ai incerca sa vopsesti un cauciuc... nu stiu cat de mult ar rezista vopseaua acolo.
In rest asa ca planuri de viitor ti as recomanda o cotiera, un set de jante pe 17" sau personal unele din favoritele mele, alpina pe 18", iar la jante o suspensie pe masura! folie, muzica si alte tampenii de genu raman la latitudinea ta! bafta
Later edit: Ah inca o observatie, angel uri si bandouri ///M ti ar mai trebui, oglinzi M nu stiu cat de mult te ai impaca cu ele, multi zic ca nu vad in ele... cu toate ca eu unu vad perfect si sunt super multumit de ele!
|
ma tem ca la faza cu vopsitul e prea tarziu .... asta e ....mie unu imi place si a iesit cat de cat frumos..... e materialul cam buretos da vopseaua o sa tina ca sa dat si un strat de primer ... o sa pun 2 -3 poze.... nuca de la schimbator iti dau dreptate nici mie nu imi prea place ,da acum o tin asa ,pana fac rost de una rotunda si frumoasa de la momo sau unu da m3, la faza cu folie deja am pus , da in primavara le pun la cei de la expert detailing ,ca muzica am schimbat deja un pic ceva ,o pereche de boxe IN phase xt 63 16" de 85 w rms iar pe fata o sa iau tot un In phase xt 52 13" apoi o statie si cam atat ,nus adeptul swoobofere-lor ...........de ce? pt ca nu mai inteleg nimk din muzica cu duduiala aia si inaltele mai bine niste coaxiale bune si o muzica decenta
ai mai zis ceva de jante pe 17 sau 18 alpina care adevarul imi plac si mie da acum ne gandim si la partea mecanica daca ar merge pe 18 cea ce nu cred ca e motorul mic cele pe 18 merg de la motoare 2,5 daca pun jante pe 17 nu pun si suspensie sport ca nusi vad rostu si la drumurile noastre e clar ori las bara pe jos ori schimb la 6 luni bucsaraia toata.......... deci jante 17 fata fara suspensie sport
ms pt sfaturi  mai astept
a si am uitat am schimbat boxele pe pasina erau niste jbl gt 6.0 c 16" pe spate iar pe fata jbl gt 5.0 13" si nam ce face cu ele daca vrea cineva sa imi zica si pun o poza cu ele.... cele din poze sunt gt 6.0c de 16" iar alea de 13 sunt la fel da lea am inca pe masina pret pt toate 4 200 ron negociabil nu sunt forjate doar ca sunt prafuite si atat se pot testa ca sa nu se zica ca dau teapa
Last edited by passatb4; 04-10-09 at 23:50.
|
|
|
05-10-09, 00:12
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Bun... sunt curios cum ii sta masinii cu folie si cum ti a iesit consola aia (nu vreau sa fiu carcotas dar nu cred ca rezista in timp vopseaua aia acolo chiar daca ai dat cu "primer").
Nici eu nu sunt fan subwoofere nesimtite si cine stie ce muzica, pt simplul fapt ca un subwoofer sanatos ocupa un spatiu mare, mai e si greu ... si parerea mea nu isi are rostul fara o izolare fonica pe masura, un set de boxe mai puternice si mai calitative fata de cele originale pentru mine sunt ideale.
Sfat privind nuca! Cand iti cumperi o nuca noua sa nu iti iei una metalica, pentru simplul fapt ca se incalzeste foarte rau de la cutia de viteze, iar o nuca ecranata termic la noi nu prea gasesti si e foarte foarte scumpa... adica nu cred ca ti convine sa dai vreo 6 - 7 milioane pe nuca  una din plastic/ cauciuc/ piele sau din ce dracu se mai fac, e super ok! recomand originala, sau sferica e placuta la atingere..
Jantele pe 18 iti intra in functie de et ul j ul si cauciucul pe care il folosesti si nu sunt neaparat pt motoare puternice 2.5 + + + , depinde foarte mult de greutatea jantelor.. o janta buna calitaiv vorbind e foarte usoara si rezistenta in acelasi timp. Jantele de 17 intr adevar sunt un compromis bun... merita si o suspensie sport crede ma... nu e chiar asa ca o agati zi de zi si dai cu ea.. cu putina grija eviti toate situatiile astea...
Sper ca ti am fost de ajutor...
Edit... boxele JBL se potrivesc pe "suportii" originali ? sau trebuiesc mici modificari ?
Last edited by sprinter; 05-10-09 at 00:16.
|
|
|
05-10-09, 00:16
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by passatb4
ms ms ............ aa chiar la tine am vazut consola aia vopsita si as vra si eu sa o fac acum nus cum se vede in realitate si de aia te intreb acum
SE merita sa o fac sau mai bine o las asa sau daca iti pare un pic rau ca ai vopsito ? nu de alta da eu as face-o pe toata cu tot cu suportul de frana de mana
|
barosane fa.o cum i.ti place tie mie unu i.mi place aja facut doar cum ai vazut dar nu am vopsito yo aja am luat.o si chiar am mai avutzu si nu e rau..
|
|
|
05-10-09, 00:29
|
|
 Stage 5
|
sprinter boxele de pe fata jos la picioare nu au nici o modificare si le dau cu tot cu izolatia aia de 13" care e un fel de tub din cauciuc sau burete fonic nu stiu cum sa ii zic ....... iar cele de pe 16" cred ca nu merg ,tre facut o mica modificare eu asa am luato ce pot sa iti zic se aud destul de bine da eu unu mi-am pus ceva mai puternic pt viitor sa imi fie mai bine ce pot sa zic ca cele care le am sunt mai gorase in magnet si carcasa conica la fel si tre sa mai largesc un pic gaura sa pun plasa originala a masini ca asa daca vreau sa o pun imi loveste membrana in ea
ps: maine incerc sa fac poze si sa le pun ca sa vedeti si vi cam ce am facut la ea
|
|
|
05-10-09, 00:53
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Boxele alea pt fata cred ca ti le iau eu, dar doar cu conditia sa fie diferenta destul de mare ca si sunet fata de cele originale, pt ca daca se aud cam la fel cum se aud cele originale nu prea are rost sa le iau, pt ca mi bat capu aiurea cu demontatu / montatul ...
|
|
|
05-10-09, 01:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sprinter
Boxele alea pt fata cred ca ti le iau eu, dar doar cu conditia sa fie diferenta destul de mare ca si sunet fata de cele originale, pt ca daca se aud cam la fel cum se aud cele originale nu prea are rost sa le iau, pt ca mi bat capu aiurea cu demontatu / montatul ...
|
k sunt deja pe masina eu am vrut sa pun pe 16 azi da am vazut ca nu prea e loc si am gasit inpahase de 13" si se aud destul de bine da costa si mult ne vedem le auzi si daca iti plac le dam jos de pe masina pt alte detalii pm cu id tau sa vb acolo
|
|
|
06-10-09, 01:48
|
|
|
Pole Position Racers Member
 Stage 5
Member of: [BMW] [PARTICIPANT CURSE] [Pole Position Racers]
|
cat ai dat pe masina?ca am vazut ca era de vanzare pe 4tuning.
|
|
|
06-10-09, 02:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JimGod
cat ai dat pe masina?ca am vazut ca era de vanzare pe 4tuning.
|
daca iti zic trebuie sa te impusc .glumesc . la suma cu care am luato o sa o ti secret .poate am dat prea ,mult poate am dat prea putin . suma o sa o zic doar cand inchid topicul cu vanzarea .o mai tin max 2 sapt la vanzare daca se baga cineva bine daca nu scot . si asa parca m-am indragostit de ea ,cand ti un bmw mai mult nu-ti mai vine sa il dai si mai ales cand bagi bani in el
mie unu nu-mi place sa las masina sa cada. atat cat pot o ajut sa nu cada. incet incet o sa ajunga o bijuterie
|
|
|
06-10-09, 16:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by passatb4
daca iti zic trebuie sa te impusc .glumesc . la suma cu care am luato o sa o ti secret .poate am dat prea ,mult poate am dat prea putin . suma o sa o zic doar cand inchid topicul cu vanzarea .o mai tin max 2 sapt la vanzare daca se baga cineva bine daca nu scot . si asa parca m-am indragostit de ea ,cand ti un bmw mai mult nu-ti mai vine sa il dai si mai ales cand bagi bani in el
mie unu nu-mi place sa las masina sa cada. atat cat pot o ajut sa nu cada. incet incet o sa ajunga o bijuterie
|
si cum ziceam ca o sa revin cu poze poi am revenit da doar cu interiorul o sa mai fac si exterior da vr0iam cand e curata ,na acum sa ma scuzati ca am facut poze si la inteior si e cam neingrijit ,da de 1 saptamana nu m-am suit in ea ,decat sa pun niste boxe si sa vopsesc consola  poate de maine am si eu liber sa am un pic grija de ea
ps: as vrea sa schimb si bara fata un face lift e 36 in e 46 m3 acum nus cum ar da o tin pe asta care o am sau pun noua bara nus cine a mai avut cum a dat pe ea ( se asteapta critici la poze  ) )
|
|
|
|
|