Quote:
Originally Posted by gelu_r
ai tinut tu neaparat sa il ai sub la mana akolo? mie mi la prins frumos in mini torpedoul din stanga,mi la prins pe partea de sus si e la fix akolo...nu e bine sa ti fie la indemana ca oricum nu umbli des la el..
|
Eu am vrut sa-l pun acolo, am vrut sa nu se vada deloc. Umblu mult la volumul wooferului. Casetofonul OEM de bmw nu te lasa sa faci mare lucru, nu are RCA-uri, nu are fir de remote pentru statii.
Remote-ul trebuie sa-l iau de la baterie, sa-i pun o siguranta si un intrerupator, sa-l aduc in fata sa am acces la el apoi sa-l duc iar in spate la statii...Volumul asta are un led pe el si asa vad daca statia primeste curent. Toate astea trebuiesc adaptate si dureaza, cu adaptoarele HI-low ( ce-mi scot RCA-uri din iesirile de difuzoare ) o sa fie crima si pedeapsa pana o sa le gasesc un loc si demontez jumate de bord sa ma leg la iesiri. La sfarsit nu trebuie sa se vada NIMIC schimbat la masina.
Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
A iesit f misto...si de efect acolo ascuns sub cotiera (mai bine decat cum zicea gelu_r in minitorpedo)
Bravo..si spor la treaba-n continuare..daca ai nevoie de ajutor sti numaru meu
|
Am nevoie de ajutor da nu pot stii exact cand
, le fac printre, cum am cate o portita. Si eu as vrea sa scap, maine vine adaptorul de AUX, habar n-am cand o sa-l montez. Mersi.
----
L.E.
Anunt! Caut butoan PDC ( de pe seria 5 E39 ) si buton de pe E46 cu HK, cel cu difuzor. Am atasat poze. Mai caut si consola pe care se monteaza care sa aibe pe langa scaune incalzite si DSC inca 2 gauri.