Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
E30 - Primul meu urs
ok,am ajuns si p la BMW
masina arata deocamdata in ultimu hal deoarece dupa vopsire nu a mai fost reansamblat (ceace nu ma supara deloc)si a stat nemiscat 1 an intr-o curte.scaunele de piele m-au cam impresionat dupa ce am observat k is recaro si urmeaza sa le pun la punct.motoru e de 2.5 , 6 cil.si fostu proprietar a montat un carburator de E21 p el.
masina o sa fie pregatit pentru drift si pentru iesiri scurte prin oras sau p la antalniri,asta inseamna k tre sa combin utilu cu placutu.
in prim plan :
1 - realizarea evacuarii ce va fi de la galerie pana in spate 2 tevi de inox de 75mm cu 2 acceleratoare de gaze si cu tipsuri in capat.problema e ca nu stiu cum sa lustruiesc tevile in interior
2 - LSD
3 - rollcage si suspensii
pozele sunt de la" prima intalnire " si sper k dupa weekend pot pune si cu masina deja un pic spalata si interioru si motoru curatat
astept sfaturile voastre deoarece nu prea is cunoscator BMW
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: primul meu urs
salut . sa o sapanesti sanatos .... in primul rand io zik sa scapi de motorul ala ... nu prea e combinatie cu improvizatiile alea pe akolo ...carburator...etc . nu cred ca o sa faci tu drift-uri cu motorul asta ... bafta cu proiectul ...asteptam noutati
ai o gramada de lucru...... eu zic sa iti faci rost de un motor mai adecvat fara improvizatii si pana gasesti motoru ala se te ocupi putin de partea estetica a masini multa bafta spor la lucru
poti sa pui si pe 2.5 aprinderea acolo am facut un experiment odata si iese ceva treaba ca-i poti regla avansul sa te uiti ce scrie pe bloc sa fi sigur ca este 2.5 dar nu cred ca cineva era atat de nebun sa puna un carburator in locul la o injectie care da destul randament...
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
Re: E30 - Primul meu urs
Quote:
Originally Posted by Maroo
poti sa pui si pe 2.5 aprinderea acolo am facut un experiment odata si iese ceva treaba ca-i poti regla avansul sa te uiti ce scrie pe bloc sa fi sigur ca este 2.5 dar nu cred ca cineva era atat de nebun sa puna un carburator in locul la o injectie care da destul randament...
motorul e de 2.5 si am inteles k fostul proprietar a pus carburatorul deoarece avea probleme cu partea electrica de la injectie si din lipsa de fonduri a montat carburatorul pe care il avea cu tot cu galerie.
din pacate fostul proprietar si-o cam batut joc de masina in sensul ca a modificat si pedala de acceleratie
@Santos...la ce pret gasesc si unde un diferential din ala?bineinteles SH
ieri,am avut o surpriza ciudata,in romania nu am gasit teava turnata cu diametru de 45mm si cu grosimea peretii de 2.5 mm(singurele dimensiuni omologate FIA) asa k am fost nevoit sa caut p la vecini si nici in ungaria nu am gasit,dar ei macar importa din slovacia asa ca in masina o sa am un rollcage multinational: schita nemteasca in masina nemteasca din teava slovaca importat de unguri si fabricat de roman
adica mai intai sa investesti in mecanica masini care la momentu de fata lasa de dorit .. cel putin asa deduc eu din poze, si la urma sa investesti in rollbar ..