in acest topic vreau sa va arat cum dintr-un urs din 1984 toamna il fac intr-un bmw model nou cu face-lift. deocamdata va arat pozele existente.
pe fatza am un spoiler zender original, care este putin atins. adica este crapat, 2 cm putin. oricum el o mai fost putin atins. proiectoare originale hella. oricum il vand cu tot cu proiectoare ca nu am ce face cu el. ii dau frumos spolierul jos si bara aia din metal. am sai cumpar niste ochelari noi si niste faruri cu lupa, dupa cum bine stim ca au modele mai noi. ori le iau de pe un seria 5 ori de pe un 3-ar. cred ca merg si alea de pe seria 7 din 89. acuma am gasit fusta aia din metal si bara fatza. dar il astept pe doomy sa imi deie niste poze, pentru ca de la el le iau. pe spate am o bara de renault 21 pe care o voi da jos, sai fac loc unei bare de model mai noi. faza este ca bara ar fi, dar trebuie si fusta din metal. pe care inca mai caut. stopurile vor si date jos si puse altele model nou, alea mari. ori decupez un spate, ori modific spatele meu... la portbagaj voi da jos eleronul existent si ori il las asha simplu ori pun unul finutz. embele sunt date jos si pe fatz asi pe spate. pe la motor mai intai am sa-i fac evacuarea. dupa cum stim e30 320i model mai vechi are evacuarea simpla din toba de mijloc. asha ca voi da jos toba de mijloc si voi trage teava pana in spate, intr-o toba 2 intrari si 2 iesiri. voi pune poze cat mai repede si va tin la curent cu ce voi face pe la ea.... am uitat sa mentionez ca si toba e de vanzare.... pun un film sa vedeti cum se aude.
am ceva poze pe tel de cand am pus diferentialul lsd(limted slip diferential) cu raport de demultiplicare 3.91 in carcasa mare... am pus in el ulei full sintetic 75w90 de la mobil 1. a fost oleaca de munca.... dar cred ca a meritat. aici voi pune si cateva filmultele...
am ceva poze pe tel de cand am pus diferentialul lsd(limted slip diferential) cu raport de demultiplicare 3.91 in carcasa mare... am pus in el ulei full sintetic 75w90 de la mobil 1. a fost oleaca de munca.... dar cred ca a meritat. aici voi pune si cateva filmultele...
"ia ia," vorba la tipu ala Zaf care are xxs-ul si des-ul
baga pozee si filme
astept cu nerabdare
ca in orice proiect exista cate o prioritate... in vara imi pun si eu un motor... un transplant... va fi un 2.500 m20 motronik de 171 de cai, cum are doomy pe masina... oricum am sa mai fac la masina cate ceva...am sa mai pun cateva poze...
[QUOTE=mertan]
mertanule, umbla ma si usureaza motoru asta sau fa-l comprimat
oricum cu un carb de bmv-u 520 dinala cu 4 camere o sa traga super marfa )
decomandat sau semidecomandat?....Baie? Bucatarie? De unde ai scos-o pe-asta cu 4 camere? Sunt doar carburatoare dublu corp... se poate obine din 2 duble... montate in serie...dar consumul va creste considerabil... lasa-ti injectia, si cand ai bani ia-ti motor mai puternic..