Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-10-07, 19:32   #46
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]
Default Re: Am si eu un e30.

Quote:
Originally Posted by tytus View Post
Pai de care mercedes batrane sa fac si eu,sau da-mi asa o ideie ce bara a-si putea pune in prelungirea barii din spate sa se vada mai plin,de dacie berlina de '98 de spate ar merge bara?adika sa o mai scurtez un pic cea de dacie berlina ,ar merge sub bara din spate a bmwului?dupa tine asa ce spui?
daca te gandesti sa pui bara de dacie pe BMW . inseamna ca anii aia care sunt scrisi la profil sunt la misto
MARI_NSL is offline  
Old 31-10-07, 19:45   #47
tytus

Stage 1

Mai omule nu mai trage concluzii gresite,ziceam de o bara de dacie de spate modificata nu pusa asa cu totul,adika bara de dacie aranjata ca sa nu se cunoasca ca e de dacie,sa o pun sub bara originala,gata cum ai auzit de dacie cum ai sarit ca ars,tu crezi ca mie imi place sau sunt adeptul chiciurilor pe masina?te inseli amarnic!
tytus is offline  
Old 31-10-07, 20:09   #48
sineta

Stage 5

sineta's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pune te rog poze cu masina aia te rog pa
sineta is offline  
Old 31-10-07, 20:45   #49
tytus

Stage 1

Batrane asta e partea cu esteticul care o sa o rezolv,aicea nu e greu,dar ia spune-mi..eu la masina mea am suspensie sport,rotile din spate stau cracanate rau de tot,de la ce sta asa,cum pot remedia aceasta problema,ca rotile sa stea perpendicular pe asfalt uniform,urmaresc din cand in cand emisiunea aceia wheeler dealers pe discovery,cei care reconditioneaza masini vechi si le vand,si la un peugeot gti coupe din 86 cand la luat avea suspensie sport si rotile stateau cele pe spate ''cracanate'' si mecanicul ia schimbat barile de torsiune si dupa aceia masina statea mai ridicata si rotile stateau drepte pe asfalt,e la mine se poate remedia aceasta problema?daca poti sa imi raspunzi a-si fi multumit,recunosc sunt un ''dusman'' al suspensiei sport,o urasc si a-si vrea sa remediez macar cu pozitia rotilor din spate,salut.
tytus is offline  
Old 01-11-07, 14:40   #50
MarcCorneliu

Stage 5

Quote:
Pai de care mercedes batrane sa fac si eu,sau da-mi asa o ideie ce bara a-si putea pune in prelungirea barii din spate sa se vada mai plin,de dacie berlina de '98 de spate ar merge bara?adika sa o mai scurtez un pic cea de dacie berlina ,ar merge sub bara din spate a bmwului?dupa tine asa ce spui?
Nu stiu ce mercedes, ca am primit`o In ceea ce priveste Bara de dacie, nici nu stiu cum arata :-<
MarcCorneliu is offline  
Old 01-11-07, 14:42   #51
MarcCorneliu

Stage 5

Quote:
Batrane asta e partea cu esteticul care o sa o rezolv,aicea nu e greu,dar ia spune-mi..eu la masina mea am suspensie sport,rotile din spate stau cracanate rau de tot,de la ce sta asa,cum pot remedia aceasta problema,ca rotile sa stea perpendicular pe asfalt uniform,urmaresc din cand in cand emisiunea aceia wheeler dealers pe discovery,cei care reconditioneaza masini vechi si le vand,si la un peugeot gti coupe din 86 cand la luat avea suspensie sport si rotile stateau cele pe spate ''cracanate'' si mecanicul ia schimbat barile de torsiune si dupa aceia masina statea mai ridicata si rotile stateau drepte pe asfalt,e la mine se poate remedia aceasta problema?daca poti sa imi raspunzi a-si fi multumit,recunosc sunt un ''dusman'' al suspensiei sport,o urasc si a-si vrea sa remediez macar cu pozitia rotilor din spate,salut.
Uitate si la oalele alea de la telescoape, nu stiu la voi cum se zice la alea, la noi se zice oale, poate is coapte si de aia sta asa...in general pe fata se intampla asa ceva.
MarcCorneliu is offline  
Old 05-11-07, 16:56   #52
MarcCorneliu

Stage 5

Si motoru abia asteapta sa intre in masina, tot mai aproape de ea. Cam murdar la inceput.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag001.jpg
Views:	269
Size:	600.0 KB
ID:	383816   Click image for larger version

Name:	Imag002.jpg
Views:	232
Size:	578.8 KB
ID:	383817   Click image for larger version

Name:	Imag003.jpg
Views:	215
Size:	664.1 KB
ID:	383818  

MarcCorneliu is offline  
Old 05-11-07, 20:32   #53
sineta

Stage 5

sineta's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

sa vedem la anu cum trage si pe ce serie o fost 3 sau 5 motorul
sineta is offline  
Old 06-11-07, 12:27   #54
MarcCorneliu

Stage 5

Am 2 motoare. asta e de pe pisica. da am unu de pe seria 5 cu vanos. Ce avantaje are vanos`u? care sa`l pun?
MarcCorneliu is offline  
Old 11-11-07, 17:07   #55
sineta

Stage 5

sineta's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

punel ala fara vanus cas mai bune si nu pui niste poze cu motoru lui ala cu bmw si vezi ce modificari mai are cas curios ce are sub capota mersi si bafta cu masina ta sa pui poze cind pui motorul
sineta is offline  
Old 14-12-07, 17:01   #56
MarcCorneliu

Stage 5

Default Re: E30 - ...in progress...

Am pus si eu angel eyes...ca tot omu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag001.jpg
Views:	120
Size:	537.6 KB
ID:	407678   Click image for larger version

Name:	Imag003.jpg
Views:	132
Size:	524.7 KB
ID:	407679   Click image for larger version

Name:	Imag004.jpg
Views:	132
Size:	551.0 KB
ID:	407680  

MarcCorneliu is offline  
Old 14-12-07, 21:37   #57
sineta

Stage 5

sineta's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

bravo bravo
sineta is offline  
Old 15-12-07, 01:32   #58
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by MarcCorneliu View Post
Am pus si eu angel eyes...ca tot omu
cat te`au costat? is cu rama smoked?
VaLeX is offline  
Old 15-12-07, 09:00   #59
MarcCorneliu

Stage 5

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post
cat te`au costat? is cu rama smoked?
Is faruri obisnuite. am cumparat doar cerculete,si le`am pus, adica taicameo le`a pus. multi ziceau ca trebuie sa ai nush ce scule ca sa poti desface faru`, vrajeala ca sa mergeti la ei. Taicameo nu a mai facut asta niciodata, si din prima i`a reusit fara probleme. :P
MarcCorneliu is offline  
Old 15-12-07, 11:07   #60
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]

Quote:
Originally Posted by MarcCorneliu View Post
Is faruri obisnuite. am cumparat doar cerculete,si le`am pus, adica taicameo le`a pus. multi ziceau ca trebuie sa ai nush ce scule ca sa poti desface faru`, vrajeala ca sa mergeti la ei. Taicameo nu a mai facut asta niciodata, si din prima i`a reusit fara probleme. :P
da sa stii ca iti trebuie o scula foarte smekera un kater
ps. cu motorasu ala ce sa ma aude?
MARI_NSL is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -