Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
thank's alot lots of ideeas come from the pictures
later edit: pacat k lipsesc o gramada de poze... dupa ce e masina argintie nu mai e nici o poza, probabil au fost uploadate pe un site de upload si s-a facut curat....
later edit: pacat k lipsesc o gramada de poze... dupa ce e masina argintie nu mai e nici o poza, probabil au fost uploadate pe un site de upload si s-a facut curat....
credeam ca e de la isp-ul meu
mai sunt cateva poze la sfarsit de tot cand e masina alba...
Ceau. In primul rand felicitari pentru masina...o super masina.
Al 2-lea.. M-am uitat eu bine? Din Kristianstad pana in Höör sunt 57 de km??? In Höör stai tu?
Maşina asta deci a spart cam tot ce ţine de E46 în Ro poate că nu ştiu eu altul la fel de tare, să mă contrazică cineva dacă am greşit dar ceea ce nu prea cred,păi de maşină ar fi de zis muuultee lucruri frumoase care deja le şti şi tu nu stau să zic wow tare,super maşina,dar mai rar oameni ca tine Răzvan *şi eu la fel mă numesc* să ştie în ce bagă banii ,cu gust,pe maşina ta nu e vreo piesă care să nu fie la locul ei.....crezi că nu mai pot continua?Pănă mor şi tot nu termin de zis cuvinte de laudă de maşinuţa ta!
P.s. Ai grijă de ea şi cum zicea cineva mai sus să nu te pună Sfântul să o vinzi