sa vezi o stire: ministrul finantelor facea cerculete in curtea ministerului. Acesta se distra dupa ce masina a fost confiscata de la un anume Dany zis si LAF care nu si-a platit darile catre stat acesta motivand ca nu a vandut jantele Borbet A =)) ar fi ceva)
sa vezi o stire: ministrul finantelor facea cerculete in curtea ministerului. Acesta se distra dupa ce masina a fost confiscata de la un anume Dany zis si LAF care nu si-a platit darile catre stat acesta motivand ca nu a vandut jantele Borbet A =)) ar fi ceva)
am aranjat si fac un credit sa imi scot masina va salut si mery crismas.
am fost lovit unde ma dureacel mai rau ,cind am plekt de aksa stateam in fata blocului si ma gindeam cu ce sa plec ,cu laf sau golf dar nam rezistat si am zis sa il scot la o plimbare pe laf ,si mergind linistit cu 50km h a venit niste ciori obosite si miau taiat calea fara sa ma astept nu aveam unde sa evit a fost prea scurt timp de reflex plm nu este chiar asa de grav ,miine vad mai exact .plm plm
ma doare inima cand ma uit la pozele astea sa imi bag picioarele X(( X(( cred ca spargeam muia in ei.bine ca esti u ok ca masinuta usor usor se repara.
cu sincere regrete... TU,Eu, Maroo... si restul prietenilor iti dedicam un film, care , nu stiu..cumva.. in orice fel .. poate te va face sa te simti mai bine...
RIP B 65 LAF
__________________ 2011 Bayerische Motoren Werke AG E92