Quote:
Originally Posted by kezzy
ce mai vrei sa scoti din ea omule?
|
boss ceva mai bine ,trebui avansat mult mai bine finca am aflat ceva secrete ptr v8 si mai o sa cistigam ceva cai mai buni cred ca de rasa mai buna
,si trb modificat sistemult de role curea ptr compresor ,finca are probleme cu cureaua cind se incalzeste putin nu mai rezista cureaua ,patineaza .si cind face presiune cind nu mai face ,si schimbam sistemul ,bagam curea de distributi care nu va mai avea nici un fel de tenta de patinare.hanemann este expertul in curele si role ptr compresor ,k ,cred ca sa plictisit de schimbat role si curele si eu de cumparat curele.sunt foarte multumit si de cea ce am scos si acum ,dar sunt cam nesatul de fel si-mi place sal trag din toate incheieturille .studiem tot ce se poate scoate din el a devenit o manie de a face toata ziua cite ceva la el.este o ucarie si manie a noastra care intodeauna gasim cite ceva la el pina acum nu sa intimpinat nici o suferinta ptr V8 sa ne oprim ca nu mai poate ,este un mot fortzaa ne accepta toate poftele .
eu zic ca va iesi ceva mult mai bine si mai interesant
adica sa fie un adevarat tuning nu doar un simplu proiect sa fie un proiect de urmarit cu pasiune si interes.