Quote:
Originally Posted by Alexul`
Salut tuturor , si va multumesc pentru incurajari ! masina am cumparato lovita in fata , si am optat sa o cumpar pentru ca o stiam de ceva vreme si proprietarul avea mare grija de ea , nu o alerga , este un tip super calm , mai am inca una neinmatriculata , dar nu am ales o recarosare pentru ca nu sunt de acord cu chestia asta si in al 2-lea rand care ar mai fii fost farmecul ?
Planuri am foarte multe dar deocamdata nu vorbesc pana nu le pun in aplicare , pana una alta sunt doar vise .. 
|
pai ce rost are daca era alergata sau nu,din moment ce ii schimbi motorul + cutie + implicit si restul..stiu eu?! gen..grup etc..
ce rost are daca era alergata sau nu din moment ce ...o restaurare / modificare impune schimbarea multor "lucruri" gen suspensie frane & multe altele..
ce rost are daca era alergata sau nu din moment ce a fost pocnita in bot si poate dimensiunile / / distantele ansamblului fata intre- oale - lonjeroane etc etc , s-au modificat ?
ps : nu vreau sa fiu rau,sincer o spun..sa nu crezi ca-s vreun nesimtit sau unul care se bucura sa te atace sau sa te supere.. doar nu vad rostul la ceea ce ai zis mai sus....oricum e masina ta faci ce doresti si asta nu ar trebui sa ma intereseze pe mine cu absolut nimic

ps2 : inc-odata MULT SUCCES si ti-am spus,da si tu detalii despre motor despre una-alta, nu zic degeaba asta, o spun doar ca cine stie ?! ..te poate ajuta careva cu un sfat o indicatie