Salutare tuturor...
Iata ca dupa mult timp de stat pe forum m-am decis sa-mi deschid si eu un topic cu noul "proiect"- daca ii pot spune asa.
De aproximativ o luna mi-am cumparat o noua matza(in trecut am mai avut 3 ) si m-am decis sa o iau de la zero poate asa nu o sa ma mai gandesc sa ma despart de ea.
Este vorba despre un coupe cu un motor 318is din 95(toate au avut aceeasi motorizare-am o slabiciune la acest motor) la care m-a incantat nr de km 180.000 si faprul ca a avut 2 proprietari unul nascut in 1950 si unul in 1941 cu urmatoarele dotari:
-bara fata M
-bara spate M
-bandouri M
-faruri in-pro angeleyes
-interior recaro semipiele
-climatronic
-obc 18
-plafon negru
-si nu in ultimul rand suspensie reglabila fata-spate Weitec
Dupa ce am cumparat masina, am facut o vizita pe la mecanic si am schimbat toate consumabilele+ulei si o flansa de amortizor,iar mai apoi am inceput sa achizitionez toate piesele lipsa sau deteriorate necesare pentru a aduce masina intr-o stare cat de cat originala, asadar am cumparat:grila facelift+nari, carenaje , praguri M, grile din bara +multe alte pe care nu mi le amintesc.
Inainte de vopsitoria necesara am facut o inspectie pe dedesupt pe unde am dat cu mastic pensulabil si mai apoi cu antifon tot ce inseamna podul pedalier,lonjeroane, aripi interioare ...totul facut ca la carete.
Dupa toate acestea masina a intrat la vopsit ....ceea ce mi-a dat batai mari de cap, nu reuseam sa ma decid intre HELLROT si Estoril Blue ....am terminat vopsitul iar acu am trecut la echipat stadiu in care ma aflu si acu, insa usor usor daca vremea ma ajuta(astazi a nins

) sper saptamana vitoare sa fie gata(ori ea ori eu)
Ca planuri recente de viitor:
-In primul rand schimbat parbrizul(nu am reusit sa gasesc unul original) ca am de facut R.A.R-ul si sper sa reusesc ca baiatul de la care am luat masina are probleme cu financiarul.
-jante numaidecat..
-triple M
-pleoape far+luneta......si cine stie xenoane, folie sa vedem cum stam cu partea materiala
Cam atat deocamdata daca mi-a scapat ceva o sa mai adaug pe parcurs.
Si cateva poze