E36 - abandonat
Dupa cum va-m promis si in topicul de prezentare al e46-lui si dupa 2 saptamani in care am fost plecat hai hui in vacanta m-am intors cu noi forte.Dupa cum va spuneam am intrat in posesia unui e36 touring 318tds(primul meu bmw diesel  ).Masina o cunosc si stiu tot istoricul este luata din familie nu de la necunoscuti.
Masinuta are o poveste trista.Verisorul meu care sta de ani buni in belgia a cumparat-o insa nu a mers mult timp cu ea.Acum 2 ani jumate a imprumutat-o unui "prieten" ca tot o tinea in garaj care nu a avut grija ca merge fara ulei si a distrus motorul.De aici si vorba aceea "masina si femeia nu se imprumuta".I-a schimbat motorul cu totul a mai mers cateva luni si a venit in vacanta cu ea in romania(asta acum 2 ani).A mers ce a mers cu ea 1 luna pe aici si a bagat-o la garaj si a plecat cu avionul.Anul trecut a venit inapoi in romania cu alta masina si sa gandit sa o mai scoata si pe asta mica la plimbare 1 saptamana dupa care iara in garaj.Anul acesta am fost si am vazut masina cand a venit in romania si mi-a fost mila de saraca pisicuta si am zis sa o iau eu sa o scot la lumina ca e trist sa vezi ca o pisica sta in garaj de 2 ani si in astia 2 ani sa mers doar 1 saptamana cu ea.Chiar arata intr-o stare jalnica in sensul in care fiecare surub oxidat si plina plina de praf saraca
Toate bune si frumoase pana acum.Am adus masina acasa si acum 2 saptamani am schimbat filtre ulei desfacut fiecare contact in parte de la motor dat cu spray fiecare surub desfacut dat cu vaselina inlocuit furtune coliere etc.+spalat motor cu un spray special de spalat si curata.=> un motor clean si care merge ca uns.
Acum venit din vacanta m-am apucat de curatat interiorul care era foarte jegos.O sa postez si pozele cu munca de azi,insa nu am apucat decat sa desfact tot interiorul sa scot scaune mochete plasticuri sa le spal si sa le dau cu spray de intretinere.Maine urmeaza partea mai grea de montat totul.Sper pana luni sa am timp sa ii montez si lupele pe faruri cu xenon.
Diagnoza auto,Reparatii electrice,Stergere Crash Airbag,Modificare KM,Rescriere Imobilizator,Radio/cd decoder
0722263565/0766915498
BMW 318i e46 Facelift
Mercedes C180
Ex:E46 318i 2000 NFL
|