Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 24-10-12, 14:01   #1
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default 318 is tester "regulare amestec''

Salut ,am un e36 318 is 94 4 usi,de o saptamana cand o accelerez cateodata imi da in nas se infraneaza aproape pana la 0 km/h ,tremura la relanti,dupaia isi revine,tot asa ,e dezastru de enervant,am fost cu ea la tester,azi,i-a dat acolo numarul 201 regulare amestec,mecanicul m-a trimis sa imi iau un filtru de benzina nou,ca eu o am de un an,nu l-am schimbat ,si ala dinainte cine stie decand nu l-a schimbat,plus ca filtru meu a zis ca e de la alt model ,nu e pt 318 is,e mult mai mare,poate scap doar cu filtru daca nu se poate pompa de benzina,a mai patit cineva treaba asta? Si daca da ,cum a rezolvat-o? Azi imi ajunge filtru ,am luat Mann ,maine il montez sa vedem ce o fi,astept pareri
BaiatBun is offline   Reply With Quote
Old 24-10-12, 18:17   #2
BimBim

Stage 2

BimBim's Avatar

Default Re: 318 is tester "regulare amestec''

Quote:
Originally Posted by BaiatBun View Post
Salut ,am un e36 318 is 94 4 usi,de o saptamana cand o accelerez cateodata imi da in nas se infraneaza aproape pana la 0 km/h ,tremura la relanti,dupaia isi revine,tot asa ,e dezastru de enervant,am fost cu ea la tester,azi,i-a dat acolo numarul 201 regulare amestec,mecanicul m-a trimis sa imi iau un filtru de benzina nou,ca eu o am de un an,nu l-am schimbat ,si ala dinainte cine stie decand nu l-a schimbat,plus ca filtru meu a zis ca e de la alt model ,nu e pt 318 is,e mult mai mare,poate scap doar cu filtru daca nu se poate pompa de benzina,a mai patit cineva treaba asta? Si daca da ,cum a rezolvat-o? Azi imi ajunge filtru ,am luat Mann ,maine il montez sa vedem ce o fi,astept pareri
Salut...nu ai postat unde trebuie...incearca la Zona tehnica bmw!
BimBim is offline   Reply With Quote
Old 25-10-12, 18:29   #3
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Quote:
Originally Posted by exploitu View Post
Eroarea la amestec poate fi cauzata si de debitmetru sau sonda lambda. Daca problema persista verifica-le.
Am schimbat filtrul benzina,era infundat rau,a mers ceas vreo 5 km si acum problema a revenit,tin sa precizez ca in momentele cand merge bine si sta relantiul la 900 daca scot mufa la debimetru moare motorul,DAR cand are apucaturile de sta subturata si merge intrerupt daca scot mufa la debimentru ,merge rotund
Old 25-10-12, 20:04   #4
alexxss

Stage 5

alexxss's Avatar

Quote:
Originally Posted by BaiatBun View Post
Am schimbat filtrul benzina,era infundat rau,a mers ceas vreo 5 km si acum problema a revenit,tin sa precizez ca in momentele cand merge bine si sta relantiul la 900 daca scot mufa la debimetru moare motorul,DAR cand are apucaturile de sta subturata si merge intrerupt daca scot mufa la DEBITMETRU ,merge rotund
ai aflat care e problema)))
alexxss is offline   Reply With Quote
Old 26-10-12, 13:15   #5
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Da ,intr-adevar am rezolvat-o ,debitmetru era,mi-am adus aminte ca a mai facut odata figuri ,doar nu statea la relanti si am curatat rezistenta aia din debitmetru cu vata cu spirt,era neagra ca funinginea,dupaia si-a revenit,aseara am dat jos debitmetru,surpriza,filtru de aer era rupt iar rezistenta aia dinauntru de la debitmetru era neagra iara,am curatat-o,azi dimineata am montat debitmetru,am facut cu ea 360 km fara nici cea mai mica problema,se tureaza oricum o apas,au mai ramas mici fluctuatii la relanti,da asa facea de cand o am,f putin 100 de ture,aproape ca nici nu se simpte,pana la urma imi strang bani si poate imi iau un debitmetru nou ,acuma am pus si filtru de aer nou ,nu ar mai trebui sa ajunga praf in debitmetru
Old 26-10-12, 13:37   #6
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Quote:
Originally Posted by exploitu View Post
Verifica si burduful dintre debitmetru si admisie, se fisureaza foarte usor de la trepidatii si relanti-ul poate oscila usor pt ca trage aer fals pe acolo. Scoate-l din coliere si analizeaza-l bine pe toate partile si intre nervuri.
Ala e nou ca l-am pus data tecuta cand facea urat relantiul,am cateva furtunase obosite,maine vreau sa le dau toate jos sa ma uit la ele din toate pozitiile,ca asa pe masina daca e crepat prin spate ,nu prea vezi,oricum sunt multumit cum merge acum,mai ales si cu filtru asta de benzina nou...e alta viata
- Copyright 2026 4Tuning -