Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-01-12, 14:16   #1
danyel01

Stage 1

Exclamation Am si eu o problema cu bmw-ul meu 316 cine poate sa ma ajute va roooooog!!!!!

Problema mea care este,atunci cand ploua torential sau acum pe zapada cand este mocirla pe jos, mie se incatuie trebuie so turez pe ste 2500 de turati,nu stiu ce sa ai fac nu stiu unde intra apa doar pe ploaie face,cand e soare si frumos nu face,numai cand ploua sau ninge. eu cred ca intra apa undeva,m-am mai informat paici pe net si uni spuneau sonda landa,inca nam bagato pe tester sa vad ceo avea ,dar o sa o bag,este posibil si din cauza ca nu am scut sub ea?>astazi de exemplu nu ningea nu ploua doar erea mocirla pe jos,cu intru cu rotile prin mocirla, cu da sa se ingatuie si daca no turez moare motoru,va dati seama ca nu pot sa circul cu ea in conditiile astea trebe sa mergi numai agresiv ca sa nu moara motoru si pe ploaie nu prea ptoi ca patineaza.,astept un raspuns urgent. va multumesc.
danyel01 is offline  
Old 21-01-12, 14:48   #2
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Default Re: Am si eu o problema cu bmw-ul meu 316 cine poate sa ma ajute va roooooog!!!!!

Quote:
Originally Posted by danyel01 View Post
Problema mea care este,atunci cand ploua torential sau acum pe zapada cand este mocirla pe jos, mie se incatuie trebuie so turez pe ste 2500 de turati,nu stiu ce sa ai fac nu stiu unde intra apa doar pe ploaie face,cand e soare si frumos nu face,numai cand ploua sau ninge. eu cred ca intra apa undeva,m-am mai informat paici pe net si uni spuneau sonda landa,inca nam bagato pe tester sa vad ceo avea ,dar o sa o bag,este posibil si din cauza ca nu am scut sub ea?>astazi de exemplu nu ningea nu ploua doar erea mocirla pe jos,cu intru cu rotile prin mocirla, cu da sa se ingatuie si daca no turez moare motoru,va dati seama ca nu pot sa circul cu ea in conditiile astea trebe sa mergi numai agresiv ca sa nu moara motoru si pe ploaie nu prea ptoi ca patineaza.,astept un raspuns urgent. va multumesc.
decat sa stai pe forum mai bine te duci cu ea la un mecanic !!! sa o ridice pe un elevator !
Marian_nebunu is offline  
Old 21-01-12, 14:51   #3
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

Default Re: Am si eu o problema cu bmw-ul meu 316 cine poate sa ma ajute va roooooog!!!!!

dupa ce o repari....sa te duci si pe la profesorul de romana
bmw_motorsport is offline  
Old 21-01-12, 15:08   #4
danyel01

Stage 1

Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport View Post
dupa ce o repari....sa te duci si pe la profesorul de romana
tu sti ce zici,eu intreb ceva iar u habar nai
danyel01 is offline  
Old 21-01-12, 15:14   #5
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
tu sti ce zici,eu intreb ceva iar u habar nai
"HABAR N-AI "!!!

TE SUPERI CA TE-A APOSTROFAT PE BUNA DREPTATE ???

Nu esti primul de pe acest forum care CHIAR NU ARE IDEE CUM SE SCRIE /VORBESTE LIMBA ROMANA SI TOTUSI AI "BEMVEU" !!!

ESTI SMECHER DE SMECHER VAGABONT !!!

PLM DE INCULTI !!! NU AVETI O TREABA CU VIATA ....TRAITI CA SOBOLANII !!!
DOAR SA MANCATI SI SA VA CACATI !!
Marian_nebunu is offline  
Old 21-01-12, 15:36   #6
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

Eu am avut o problema asemanatoare si a fost intr-adevar sonda lambda (zic asemanatoare ptr ca nu stiu sigur daca imi facaea doar pe ploaie...intamplator am intampinat problema toamna tarziu si parca era si vremea ploioasa). Oricum du-te la un tester si rezolva problema.

Iar la ce zic colegii intr-adevar ar trebui sa incercam sa scriem corect chiar daca e un forum si e secolul vitezei.....mi-a fost greu sa pricep textul tau....dar nu as fi asa dur (am vazut si mai grav la teste oficiale )
21UKS is offline  
Old 21-01-12, 16:21   #7
danyel01

Stage 1

Thumbs up Re: Am si eu o problema cu bmw-ul meu 316 cine poate sa ma ajute va roooooog!!!!!

Quote:
Originally Posted by 21UKS View Post
Eu am avut o problema asemanatoare si a fost intr-adevar sonda lambda (zic asemanatoare ptr ca nu stiu sigur daca imi facaea doar pe ploaie...intamplator am intampinat problema toamna tarziu si parca era si vremea ploioasa). Oricum du-te la un tester si rezolva problema.

Iar la ce zic colegii intr-adevar ar trebui sa incercam sa scriem corect chiar daca e un forum si e secolul vitezei.....mi-a fost greu sa pricep textul tau....dar nu as fi asa dur (am vazut si mai grav la teste oficiale )
.

M-am grabit cand am scris,an fine nu trebuie sa iau an seama......... mersi bosule
danyel01 is offline  
Old 21-01-12, 18:10   #8
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
.

M-am grabit cand am scris,an fine nu trebuie sa iau an seama......... mersi bosule
AI SCRIS PERFECT !!!
Marian_nebunu is offline  
Old 21-01-12, 19:45   #9
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
AI SCRIS PERFECT !!!
liviu tex is offline  
Old 21-01-12, 19:51   #10
danyel01

Stage 1

Talking Re: Am si eu o problema cu bmw-ul meu 316 cine poate sa ma ajute va roooooog!!!!!

Quote:
Originally Posted by liviu tex View Post
mda... ca voi nu mai gresiti.... ar fi bine sa va concentrati asupra intrebari mele )))
danyel01 is offline  
Old 21-01-12, 19:55   #11
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
mda... ca voi nu mai gresiti.... ar fi bine sa va concentrati asupra intrebari mele )))
daca stia-m te ajuta-m cu ce-a mai mare place-re!

du-te la un mecanic sa ti-o puna pe tester,paaarerea mea!!

bafta!!!
liviu tex is offline  
Old 21-01-12, 19:56   #12
danyel01

Stage 1

Thumbs down Re: Am si eu o problema cu bmw-ul meu 316 cine poate sa ma ajute va roooooog!!!!!

Quote:
Originally Posted by liviu tex View Post
daca stia-m te ajuta-m cu ce-a mai mare place-re!

du-te la un mecanic sa ti-o puna pe tester,paaarerea mea!!

bafta!!!

Bine nae,credeam ca ai detalii despre subiect.... mai lamurit
danyel01 is offline  
Old 21-01-12, 22:52   #13
liviu tex

Stage 5

liviu tex's Avatar

Quote:
Bine nae,credeam ca ai detalii despre subiect.... mai lamurit
NAE?!?! tu vrei sa ma convingi ca esti berbec?? ai castigat!!!!
liviu tex is offline  
Old 21-01-12, 23:01   #14
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

LAI LAMURIT LIVIULE =))))))))))
Marian_nebunu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -