Ei bine sa-mi prezint si eu aici povestea...
Avand in vedere ca am fost mai mult plecat din Romania nu am avut timp sa imi iau o pisica si sa am grija de ea ,dar de 1 luna m-am intors inapoi in tara de data asta permanent si am zis sa caut o "masinutza" ...
Urmeaza sa fiu criticat dar ... in cautariile mele am avut o fixatie ... sa o iau inscrisa RO ... dar dupa ce m-au sfatuit si alti ca nu are rost si ca nu se merita si dupa ce mi-am dat si eu seama ca decat sa platesc la stat atatea taxe si impozite nu are rost ... mai bine banii aia ii bag in masina ... iar intr-un final am ajuns la varianta cu BG ...
Dupa mai multe cautari am gasit ceea ce am vrut ...
Un coupe 2.0 24v din 16.12.93
Masina merge si arata super ...
Nu a fost lovita , vopseaua este originala (mai trebuie retusata avand in vedere cateva zgarieturi dar o sa o vopsesc din nou la vara) arcuri + suspensi sport reglabile ...
Ca dotari ... masina are detoate ... pana si scaune incalzite (au fost schimbat interioru) dar mai trebuie sa ii trag instalatia ...
Pana acum nu a trebuit decat sa ii schimb uleiul ... restu de consumabile fiind schimbate de vechiul proprietar ...
Ca planuri de viitor :
- niste jante pe 17 sau 18 spate 17 fatza ... daca se poate cev acu buza
- un kit de M
- lasata si mai jos
- angel eyes ccfl
- folie pe luneta ( o am da nu am timp sa o pun

)
- poate un vlan de M ... desi nu ma incanta ...
- sa fac instalatia electrica pt incalzirea in scaune
- muzica ... ( cablurile sunt trase deja )
- revopsita la vara ...
-
Singurul defect este la praguri ... cel care a avuto inainte a vrut sa coboare o bordura cu fatza si aman2 rotiile ...

si a indoit aman2 pragurile foarte putin ... nu se vad urat dar o sa se rezolve asta cand o duc la vopsit ....
Acum poze :