Pe 1 mai, am devenit mandrul proprietar al unui urs, din 1984, cu un an mai tanar ca mine

Masina mi am dorit o dupa ce anul trecut am incercat o pisica , nu m a atras si anul acesta m am hotarat sa mi indeplinesc visul de a avea o masina old school readusa la viata de mine.
Pretul a fost undeva sub 2000 de ron, masina neaflandu se intr o conditie excelenta.
Dupa ce am cumparat o, primul drum a fost la spalatorie pentru ca eram curios sa vad pe ce am dat banii si mai mult sa vad in ce stare este.
Masina este 320, si cam atat, dotari nu prea , urmeaza sa le pun eu pe masina.
Am inceput cu schimbul de consumabile, uleiul fiind negru ca pacura, filtrul de aer cred ca avea si rame in el, plus multe eroti pe obc dar mare parte datorita fiselor care nu erau conectate la senzori.
Dupa ce am ramas cu un bord curat, si doar din cand in cand mi se aprinde serice ul, dar voi inlocui si acumulatorii de la bord, am trecut la lucruri mai serioase.
1.Jante Borbet A 16"
2.Suspensie cu drop 60 cu 40 si imi pare rau ca nu am mers mai jos
3.Geamuri fumurii
4.Bara fata plus prelungire plus fusta de cauciuc
5.Scaune fata de E36
6.Volan sport Raid
7.Faruri cu lupa plus kit xenon
8.Schibat flansa cardan
9.Bucsi punte spate, bielete antiruliu, bucsa brat
10.Finala Supersprint
11.Unitate centrala Alpine iDA, boxe fata Alpine si spate SAL ( super bune , chiar am ramas surprins)
12.Refacut instalatie electrica sub bord plus la motor
13.Baterie
Ce urmeaza....
Cel mai important - TIMONERIE si aici daca ma ajuta cineva voi fi recunoscator pentru ca nu am gasit nicaieri si caut de o luna
1.Pregatire caroserie pentru foliat
2.Praguri laterale plus kit M technik
3.Foliere caroserie gri antracit
4.Revopsire jante la culoarea originala
5.Strut Bar
6.Triple Hella Smoked
7.Discuri spate
8.Interior Recaro textil
9.Ceasuri de bord
10.Statie si bas
11.O noua suspensie , cu un fittment bun si un drop semnificativ
12.2.5 vanos ( nu sunt inca foarte hotarat .... ar e o idee )