salut de curiozitate de unde ai luat masina pentru ca acum cateva luni era la un prieten de al meu in bucuresti,a lucrat ceva la masina bafta in continuare
poate nu e vb de masina asta ce sa zic..eu am luat masina din pitesti ,proprietarul e tot din pitesti masina figureaza ca fiind la el din 2005 ,acum ce sa zic...nu e fata mare asa ca nu am de unde sa stiu pe unde a umblat ,oricum imi place ca sta bine pe tabla si pot sa o fac asa cum vreau
azi am avut timp sa ma uit pe la roti ,si am observat ca are pe spate arcuri H&r si telescoape cu tija groasa,iar pe fata are decat telescoapele cu tija mai groasa dar arcuri stock ,deci merge sa le intaresc...
Demenţială culoarea . ai putea să-ţi cumperi arcuri şi pentru faţă, îţi iei o pereche cu drop de -60 şi ai terminat povestea ! Baftă
__________________ Prietenii adevăraţi se gândesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!
Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
azi am rezolvat povestea cu triplele ,le aveam sparte si am primit unele impecabile de la stefi pjj ,mai am de luat o bara spate si gata cu partea de completat
saptamana asta urmeaza sudarea grupului si a baii de ulei ,distantiere de 3cm pe toate 4 rotile ,alta pereche de jante cu et mic pe 15 si poate cu putin noroc si o bara pe spate
suspensia momentan ramane asa cel putin pe fata ca e baia de ulei si asa prea jos...pe spate o sa ii intaresc telescoapele cat de curand
da johny, e ursul care a fost la sorin. Masina era neagra cu motor 1.8 parca, insa era blocat, calat etc si prietenul asta al nostru ) i-a pus 2.0 24v, scaunele sport(le avea pe o tigra), era lovita in spate masina si a "reparat-o cum a putut"....a facut la ea cam tot ca sa fie o masina functionala, apoi a ajuns la alt baiat din cartier care a dat-o mai departe in targoviste parca la schimb tot cu un urs dar cabrio...Cam asta e istoria masinii spor la lucru si sa iasa ceva frumos
da johny, e ursul care a fost la sorin. Masina era neagra cu motor 1.8 parca, insa era blocat, calat etc si prietenul asta al nostru ) i-a pus 2.0 24v, scaunele sport(le avea pe o tigra), era lovita in spate masina si a "reparat-o cum a putut"....a facut la ea cam tot ca sa fie o masina functionala, apoi a ajuns la alt baiat din cartier care a dat-o mai departe in targoviste parca la schimb tot cu un urs dar cabrio...Cam asta e istoria masinii spor la lucru si sa iasa ceva frumos
nu stiu ce sa zic pe acte e altceva ,masina a fost cumparata in 2005 din timisoara si inmatriculata in arges tot in 2005 ,iar certificatul a fost neschimbat din 2005 coloarea masinii fiind VERDE ,cu motor de 1.8 ,portbagajul spate intradevar este cam ondulat dar nu are lufturi ,rugina nu prea are atat de multa ,iar eu am luat masina tot din pitesti ,acum drecu mai stie ....important e ca o sa incerc sa o pun la punct pt ca are f multe mici probleme ...