Salutare ! Numele Meu este Adrian(Adryanoo0

si sunt posesorul unui E36, motor B43 de 1.6, din '95...M'am pricopsit cu ea la varsta de 18 ani ...Taica'miu aducand'o personal din Germania(Un adevarat "nazist", bun cunoscator al limbii germane. A luat'o pe atunci la pretul de 3,000 euro ...asta dupa ce a reusit sa lase cateva sute de euro celorlalte persoane cu care a plecat, mai putin in cazul lui...Toate bune si frumoase, s'au intors uimit de cum mergea si cu ochii beliti de somn mi a spus ca i a dat 180 km ... el nedepasind vreodata 90 km...
Ajuns acasa undeva pe la 23

o m am dus acasa si am inceput sa ne invartim pe langa ea ...
Arata destul de bine, in bord avea vreo 136.000 km, hm...Jante pe 16", aer conditionat climatic(manual)...oglinzi electrice, 4 geamuri elctrice, Interior velur in culoarea caroseriei...si celelalte dotari stock...+ 4 gume de iarna...
Dupa jumatate de an, a intrat in totalitate in mainile mele...(inainte fiind sofer de Dacia 1310 TLX, pe gaz = Viata !!) ...
M'am bucurat ca orice pustan de viteza(max 180 km -eu la volan), figuri pe la semafoare, cu toate ca era un afurisit de 1.6...in cele din urma m'a prins febra modificarilor, nu va ganditi ca am reusit mare lucru...doar sa i pun un afurisit de xenon si o toba sport...
dar, ceea ce am in minte, imi depaseste bugetul...momentan trebuind sa ma "impart" in mai multe directii...
Ca planuri as dori ceva finut: Bara M, Difuzor M spate,Bara de torsiune, suspensie sport, jante pe 17"...Iar, la partea tehnica, as vrea sa scot ceva mai mult din ea...dar, m am intersat si cea mai buna varianta ar fi; clar un motor mai mare...
Imi place atat de mult sa vad progrese in multe cazuri ceea ce mi da speranta ca intr o buna zi, voi fi si eu unul din acele cazuri... va multumesc !