re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
caroseria separat cu roti originale de tabla si acte-1000 LEI
masina functioneaza fara probleme insa nu are ITP si RCA(lipsa fonduri) dar daca o vrea cineva intreaga fac eu ITPul
SOLD!!!
In curand o sa scot si eu rechinul meu din NOU .. acum cu un motor 2.3.. punte discuri pe spate.... rollcage..scaune scoica si inca cate ceva.. undeva prin martie sper sa fie gata.. bafta
salut colegii....pacat k dau de forumul asta abea acum....am si eu de vreo 10 ani un bmw 320 din 79' cu motor m20,6cilindri cu carburator dublu corp cu 4 camere...vreau sa zic k sunt foarte multumit de el.inca e inca in stare de functionare cu toate k arata jalnic si am schimbat in 10 ani la el doar consumabilele radiatorul si pompa de abreaj....vreau sa subliniez k bmw e21 sunt masini rezistente puternice si care creeaza dependenta..o sa postez si cateva poze
salutare tuturor. am cumparat de curand un renault 5 - nu, nu am gresit forumu ) -si am 3 jante modelul cu multe spite. cel de la care am luat masina zice ca sunt de e21. asa ca daca ma puteti ajuta cu un nume sa o janta..ar fi ideal. multumesc mult
sarbatori fericite