intre timp imi luasem si un subwoofer magnat de 400w rms 1200 max+ statie magnat tribal 2 ceva de genu' si le-am legat la un sony x-plode nu stiu cat de buna e combinatia dar am fost multumit pt inceput
am facut si primul drum mai lung cu ea si pot sa zic ca motoru' inca duuuce, are forta, la 101cp trage mai bine decat ma asteptam
si am tras de ea ca la un moment dat amicul cu coupe-ul a zis ca daca m-as urca in a lui mor cu ea. Nu stiu daca e de rau

)
am gasit puntea spate cu frane pe discuri de la un compact din 98' care nu am montat-o inca dar am luat-o la un pret bun cu toate cablurile si senzorii de abs etc. trebuie sa dau de cineva de incredere care sa o monteze ca eu nu am habar
am luat la mana toate chitibusurile sa le curat sa le reconditionez lucruri care nu necesita investitie materiala, doar timp liber,dar care schimba aspectul masini si asa am reusit sa crap geamul de la faru din dreapta care era o chinezarie ieftina care in loc de clipsuri de prindere era prins cu silicon mastic.