Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 23-02-11, 17:18   #1
br19val

Stock

Default Sfaturi BMW 320 E90

sall all,am un bmw 320 model e 90 si ma interesa dak ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi.vreau sa-mi montez pe masina stopuri cu led(fumurii ar fi mai ok?),trebuie sa fac ceva modificari la masina,ma refer la portbagaj sau prin alta parte?sau se monteaza direct si atat?aceleasi intrebari si pentru un eleron micutz pe portbagaj si eleron pe geamul luneta...multumesc
br19val is offline   Reply With Quote
Old 23-02-11, 17:21   #2
Sir 10

Stage 5

Sir 10's Avatar

Default Re: Sfaturi BMW 320 E90

Quote:
Originally Posted by br19val View Post
sall all,am un bmw 320 model e 90 si ma interesa dak ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi.vreau sa-mi montez pe masina stopuri cu led(fumurii ar fi mai ok?),trebuie sa fac ceva modificari la masina,ma refer la portbagaj sau prin alta parte?sau se monteaza direct si atat?aceleasi intrebari si pentru un eleron micutz pe portbagaj si eleron pe geamul luneta...multumesc
Normal si logic merg toate plug&play fara absolut nici cea mai mica modificare atata timp cat cumperi ceea ce trebuie.P.S: Deschide therad la sectiunea corespunzatoare!Numai bine!
Sir 10 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -