a mea pisica acum 2 ani de zile dupa multe cautari prin germania in sfarsit am gasito an 1994 e36 1.6 105cai geamuri electrice oglinzi electrice am cautat o masina cat mai stock in prezent masina a luat putin o alta forma
in prezent masina a primit toata bucsaraia si articulatia noua suspensie sport jante pe 17 proiectoare si un set angel eyes xenon pe faruri si proiectoare un eleron de luneta si portbagaj o toba sport care urmeaza a fii data jos.la interior scaune recaro piele +bancheta fete de usi cusatura indivifuala volanul refacut obc mic mansonane schimbator si frana de mana facute la cosmin in valcea.o sa urmeze o mica sedinta foto.astept pareri si sugestii.
Frumoasa pisica ta Imi place ca ai luat-o stock pt tine, sa o faci cum iti place! Motoru e cam micut, mergea un 1.8. De ce dai jos toba? Pui ceva care suna mai bine sau nu-ti place zgomotul? Asteptam sedinta foto
Frumoasa pisica ta Imi place ca ai luat-o stock pt tine, sa o faci cum iti place! Motoru e cam micut, mergea un 1.8. De ce dai jos toba? Pui ceva care suna mai bine sau nu-ti place zgomotul? Asteptam sedinta foto
ms ms.da e micut era perfect un 1.8is dar poate o sa urmeze.in legatura cu toba o sa o schimb.oracaie prea urat pt motoru asta
felicitari pt masina punei genti mai mici ca trage motorul foarte greu am si eu un E36 1,6 e penala mai am un 318is merge super te sfatui un motor mai mare