SALUT LA TOTI . DE CURANT MI-AM LUAT UN E 36 DIN 92 MOTOR 1600 ,ASA CA AS VREA SA IL MODIFIC UN PIC .ASTEPT PARERILE VOASTRE CAT MAI CURAND .SI DACA MA AJUTA CINEVA SA MONTEZ UN TUROMETRU DE LA FK
dupa parerea mea butelia aia e cea mai proasta investitie pe care ai putut sa o faci (bineinteles daca ai dat bani pe ea).
Plus de asta pentru ce iti trebuie acel turometru suplimentar ?
ia-ti un bord cu turometru si rezolvi treaba ...
dupa parerea mea butelia aia e cea mai proasta investitie pe care ai putut sa o faci (bineinteles daca ai dat bani pe ea).
pe butelie nu am dat nimic ,iar cu turometru dupa ce o sa imi pun un bord cu torometru acesta o sa dispara
imi place capota ta cum ti-ai facuto ca saptamana care vine imi bag si motanu la vopsit as opta pe doua culori si as face si capota imi treb cumva nas de de e 46 ca eu sunt vopsitor dar nu am facut niciodata capote si m-ar tenta?
nu iti trebuie nimic.
Doar narile si suportul ala din fata iti tebuiesc de la modelul facelift daca vrei modelul acela daca nu poti sa le lasi si pe aceste care le ai acum
nu iti trebuie nimic.
Doar narile si suportul ala din fata iti tebuiesc de la modelul facelift daca vrei modelul acela daca nu poti sa le lasi si pe aceste care le ai acum
dar dupaia clapita care deschid capota unde o pun sau cum deschid capota?