23-01-09, 21:51
|
|
Stage 3
Member of: [2 Roti]
|
E93 - IF-87-WLA
Pun si eu masina unui prieten si ar vrea si el sa modifice ceva la ea si nu prea se pricepe...Daca vreti sa va dati voi cu parerea... El ar vrea sa-si puna dvd-uri in tetiere dati-va cu parerea.M-am grabit umpic cand am facut topicul vroiam sa scriu mai multe...
|
|
|
23-01-09, 23:29
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
Re: BMW E92 IF -87- WLA
Defapt este e93.
|
|
|
23-01-09, 23:38
|
|
 Stage 4
|
da misto masina dar mai bine era sa o prezinte proprietarul....
|
|
|
24-01-09, 01:01
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Nissan]
|
intrebare idioata ... pentru ce sa isi puna dvd in tetriere ?? o pune pe taxi ? umbla asa des 4 cu masina? ..... e inutila modificarea , mai bine se concentreaza asupra motorului , aspectului exterior ....
ne dai si noua detalii? motorizare ?
|
24-01-09, 01:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cataaa_
intrebare idioata ... pentru ce sa isi puna dvd in tetriere ?? o pune pe taxi ? umbla asa des 4 cu masina? ..... e inutila modificarea , mai bine se concentreaza asupra motorului , aspectului exterior ....
ne dai si noua detalii? motorizare ?
|
2000, benzina ... pai isi pune dvd-uri in tetiere ca asa e " pimpin' de romania " .
|
|
|
24-01-09, 12:15
|
|
Stage 3
|
Mersi moderatorului care a modificat titlul threadului,raman dator.E mai fitza cu ecrane-n tetiere...la exterior nush ce ar mai putea modifica... are pachetul M exterior iar la motor... este noua masina are 7000 km poate mai tarziu o sa incerce sa modifice la el,mi-a spus sa o pun aici pe forum ca el nu avea cont.
Last edited by cretzu|boss; 24-01-09 at 14:53.
Reason: E93 :)
|
|
|
24-01-09, 15:11
|
|
Stage 3
|
Re: E93 - IF -87- WLA
A luato cu motor de 2000 cmc pentru ca e prima lui masina si pentru inceput e bine asa...
|
|
|
24-01-09, 19:29
|
|
 Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by cretzu|boss
A luato cu motor de 2000 cmc pentru ca e prima lui masina si pentru inceput e bine asa...
|
Si`a mai postat un tip cu M6 masina si la fel, el nu avea de gand sa modifice nimic la ea pt ca asa ii placea lui si cica era perfecta. OK, este perfecta si pt mine, dar asta e un forum de tuning nu unul de fitza unde fiecare isi pune masina poate il baga cineva in seama.
Ecrane in tetiere, ok, multora le plac blingurile de genul, dar dak doar atat vrei la ea mai bine inchizi topicul si gata pt ca treaba asta o poti face si fara sa intrebi pe 4tuning lumea.
Iti dau si eu niste idei
- Kitul de M: frumos. Ai cateva optiuni de alte kituri si mai frumoase, dak tot e masina de agatat 
- Rotile: Daca vrei sa fie si mai frumos, rotile alea au nevoie de un contrast de negru, ca sa arate cu adevarat bine pe masina. gri cu alb, not working. Ori le vopsesti ori le schimbi, your choice
- Pielea rosie, parerile sunt impartite. Mie imi place dar era mult mai fitza la un cabriolet alb, pielea alba.
|
|
|
25-01-09, 09:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kezzy
Si`a mai postat un tip cu M6 masina si la fel, el nu avea de gand sa modifice nimic la ea pt ca asa ii placea lui si cica era perfecta. OK, este perfecta si pt mine, dar asta e un forum de tuning nu unul de fitza unde fiecare isi pune masina poate il baga cineva in seama.
Ecrane in tetiere, ok, multora le plac blingurile de genul, dar dak doar atat vrei la ea mai bine inchizi topicul si gata pt ca treaba asta o poti face si fara sa intrebi pe 4tuning lumea.
Iti dau si eu niste idei
- Kitul de M: frumos. Ai cateva optiuni de alte kituri si mai frumoase, dak tot e masina de agatat 
- Rotile: Daca vrei sa fie si mai frumos, rotile alea au nevoie de un contrast de negru, ca sa arate cu adevarat bine pe masina. gri cu alb, not working. Ori le vopsesti ori le schimbi, your choice
- Pielea rosie, parerile sunt impartite. Mie imi place dar era mult mai fitza la un cabriolet alb, pielea alba.
|
adica?
Sa i schimbe kitul de m care valoreaza cam 6000 euro cu altul de la alta firma?
Sunt si kituri care arata mai bine ca cel de M...dar nu inteleg modificarea si investitia in sine..
Jantele sunt frumoase si asa,negre deja fac masina sa arate urat cand e decapotata...ca de la departare numai intelegi nimic...
Iar pielea din moment ce asa a comandato asa i a placut..
Nu prea va convin masinile scumpe pe forum,intradevar daca si o prezenta proprietarul singur fara alti prieteni era altceva,dar si asa..daca isi modifica la ea 2 3 chestii merita sa fie un topic , ca nu vezi prea multe e93 uri modificate,le vezi pe strada dar e mai frumos sa vezi cum a facut o pas cu pas.
Iar despre ecrane in tetiere.. daca ati fi sinceri si nu frustrati , ati realiza ca nimeni nu le pune pentru a le folosii..toti pe pun sa zica unii sau unele WAW, lafel ca niste jante mari sau mai stiu eu ce..
PS: sunt cel putin 4 5 usheri care au pisici sau ursi pe forum EXACT asa cum le au cumparat,fara nici o modificare facuta de ei pe parcurs,si au 5 6 7 pagini de vorbarae,dar masina e tot stok...lor nu le mai inchideti tpicurile?
|
25-01-09, 11:19
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
o idee....
|
|
|
25-01-09, 12:28
|
|
Stage 3
|
Multumesc pentru opinii/pareri/sfaturi sper sa-i fie de folos... stati linistiti ca nu numai eu scriu in topic... mai scrie si proprietarul ms andy pentru poza e frumos...
|
|
|
25-01-09, 12:50
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Nissan]
|
referitor la ce a zis gelu ... frate nu a zis nimeni sa il inchida  , sa ne prezinte si noua mai multe , eventual planuri de viitor :P noi am comentat despre dvd`uri in tetriere  e un forum , putem sa comentam daca este o modificare necesara sau nu ... ok , o sa sara pissdele in spate , asta e alta treaba ( nu ca acum nu sar  )
si referitor la ce ai zis tu acolo ... ca sunt cateva pisicute si ursi nemodificati ... crede`ma ca masinile alea nu stau degeaba , un drift , un cerc acolo tot iau  .. apoi nu prea vad eu sa faca asa ceva un E93 ....
|
|
|
25-01-09, 12:54
|
|
 Stage 5
|
Sau asa  AC Schnitzer
|
|
|
25-01-09, 13:03
|
|
Stage 3
|
nice
|
|
|
25-01-09, 14:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cataaa_
referitor la ce a zis gelu ... frate nu a zis nimeni sa il inchida  , sa ne prezinte si noua mai multe , eventual planuri de viitor :P noi am comentat despre dvd`uri in tetriere  e un forum , putem sa comentam daca este o modificare necesara sau nu ... ok , o sa sara pissdele in spate , asta e alta treaba ( nu ca acum nu sar  )
si referitor la ce ai zis tu acolo ... ca sunt cateva pisicute si ursi nemodificati ... crede`ma ca masinile alea nu stau degeaba , un drift , un cerc acolo tot iau  .. apoi nu prea vad eu sa faca asa ceva un E93 ....
|
cum adica?
pai si baiatu cu M6 nu facea drift si cercuri?
am eu un prieten cu un 330d e92 care numai cercuri face..
asa ca din potriva astea fac cercuri nu un urs 318..
iar sfaturi si pareri pro\contra sa dea toata lumea nu va retine nimeni..eu zisesem doar ca am vazut ca cineva a zis ca trebuie sters topicul..
|
|
|
|
|