Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 28-06-10, 11:28   #1
George Siia

Stock

Default E46 - 320D B-93-GCG

Salutare tuturor.
Dupa multiple incercari m-am alaturat grupului de posesori de BMW achizitionand un e46 din anul 2000 motot de 2000d. Toate bune si frumoase pana a inceput sa se mai strice cate ceva la el. Ultima "sticaciune" ca sa ii zic asa au fost tampoanele de la motor. Am cumparat unele de pe net recomandate de mecanicul meu si le-am schimbat si pe urma surpriza -- masina tremura ff tare la relantiu si nu stiu din ce cauza. Mecanicul a zis ca din cauza tampoanelor ca sunt ff rigide si ca o sa revina la normal .
A mai avut cineva problema asta? Nu stiu ce sa fac sa iau altele sau sa astept asa cum zice mecanicul?
Voi de unde cumparati piese cand cade cate ceva la masina?
George Siia is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 17:55   #2
road_runner

Stage 5

road_runner's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]
[VW]
Default Re: E46 - 320D B-93-GCG

Quote:
Originally Posted by George Siia View Post
Salutare tuturor.
Dupa multiple incercari m-am alaturat grupului de posesori de BMW achizitionand un e46 din anul 2000 motot de 2000d. Toate bune si frumoase pana a inceput sa se mai strice cate ceva la el. Ultima "sticaciune" ca sa ii zic asa au fost tampoanele de la motor. Am cumparat unele de pe net recomandate de mecanicul meu si le-am schimbat si pe urma surpriza -- masina tremura ff tare la relantiu si nu stiu din ce cauza. Mecanicul a zis ca din cauza tampoanelor ca sunt ff rigide si ca o sa revina la normal .
A mai avut cineva problema asta? Nu stiu ce sa fac sa iau altele sau sa astept asa cum zice mecanicul?
Voi de unde cumparati piese cand cade cate ceva la masina?

Niciodata tampoane noi nu vor lasa motorul sa vibreze indiferent cat de proaste ar fi ele!!! Niciodata!!!
road_runner is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -