salut.am bvazut sectiunea asta si mi s-a parut ft tare ca au inceput sa se renoveze din ce in ce mai multi ursuleti.drept care,mam gandit sa postez si eu aici niste poze cu e30ul meu,care in ultimul an a suferit multe transformari estetice(liftinguri cum ar spune doctorul

) ),mai exact a fost indreptat si aliniat totul pe masina,revopsire,reconditionare scaune,reconditionare jante(am pastrat niste jante de alu din anii 80-mi sau parut f potrivite pt masina) si am mai adaugat un set de praguri si o buza fata de la rieger...nu exagerate,in bunul stil clasic al masinii..nu am intentionat sa stric linia masinii,deoarece mi se pare o idiotenie sa te caci pe ce a facut designerul,sa incepi sa pui spoilere de m3 e46 pe patratenia de urs..si alte faze de genul.la motor nu am facut mare lucru,am schimbat doar chitul de distributie(are 195000 pe bune zic eu...judecand dupa cum merge motorul..amortizoare arcuri noi originale,o multime de chedere noi,si o sonorizare decenta.toata operatiunea de infrumusetare a durat ceva vreme dar a meritat asteptarea pt rezultat...o masina care ziici ca tocmai a iesit dn showroom in 88

o sa pun niste poze la modul before &after..Ps:daca o vedeti pe strada ,nu mai are nr astea,deoarece dupa renovare am avut timp sa o si inscriu pe numele meu(eu o am cam de un an) acum avand CAB ca initiale..daca apar suspiciuni cum se obijnuieste,o sa scanez talonul si buletinu si le voi posta aici.