07-09-11, 08:09
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [Pole Position Racers]
|
BMW E30 einwandfrei
Va salut,am gasit aceasta masina in urma cu 1 luna pe bazarul 4tuning si m-a atras asa un pic din poze.Am fost de am vazut-o a doua zi si am si achitat-o ca nu era de pierdut.
BMW-ul este un 318i M40 din 02.1990,vopsea originala toata masina,fara nici un accident,fara pic de rugina sau alte defecte.Interiorul este si el intr-o stare originala si in stare perfecta.Ca optiuni nu are decat oglinzi electrice,servo directie,inchidere centralizata,trapa manuala,proiectoare ceata.
initial am vrut sa o vand mai departe dar mi-am dat seama ca masina nu prea merita vanduta pentru ca un urs in starea astuia chiar nu stiu daca mai prind.
Masina dupa cum se vede este inmatriculata in bulgaria dar pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc pentru ca eu numai cu bg circul de cativa ani. Mai am un urs inmatriculat ro tot din 90 si as putea sa fac relaxat recarosare dar nu ma complic pentru ca nu ma atrag masini inmatriculate ro...drept exemplu ursul inm ro nici nu ma interesez de el...sta la un amic la curte si acolo moare pana il vand.
De cand am luat ursul i-am pus suspensie sport Jamex,proiectoare galbene,nas nou oem,i-am dat jos tiganiile de pleoape,semnale noi oem,jante borbet t 9j toate dar ulterior le-am schimbat cu brock b1 la fel 9j toate. O sa le schimb si pe acestea pentru ca imi ating pe spate si nu vreau sa roluiesc aripi la aceasta masina...ma orientez spre ceva pe 17 cu et 30-35 7j-7,5j....am mai avut pe un urs tot pe 17 TSW Hokenheim si mi-a placut maxim cum arata. Urmeaza azi sa-i montez faruri galbene oem si o toba finala inox iar in zilele ce urmeaza o sa-i i-au presuri originale bmw,triple spate clare(negru cu rosu) sa dau folia jos de pe ea ca este o tiganie de folie si sa pun 3m,si sa transorm din crom line shadow line.
O sa revin cu poze cu starea din prezent
Last edited by Gti_edition; 07-09-11 at 08:15.
|
|
|
07-09-11, 08:23
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [Suzuki] [BMW]
|
Re: BMW E30 einwandfrei
Foarte frumos ... ai grija de el si tine-l cat mai original.
Sa ai bafta de el!
|
|
|
07-09-11, 10:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Gti_edition
Va salut,am gasit aceasta masina in urma cu 1 luna pe bazarul 4tuning si m-a atras asa un pic din poze.Am fost de am vazut-o a doua zi si am si achitat-o ca nu era de pierdut.
BMW-ul este un 318i M40 din 02.1990,vopsea originala toata masina,fara nici un accident,fara pic de rugina sau alte defecte.Interiorul este si el intr-o stare originala si in stare perfecta.Ca optiuni nu are decat oglinzi electrice,servo directie,inchidere centralizata,trapa manuala,proiectoare ceata.
initial am vrut sa o vand mai departe dar mi-am dat seama ca masina nu prea merita vanduta pentru ca un urs in starea astuia chiar nu stiu daca mai prind.
Masina dupa cum se vede este inmatriculata in bulgaria dar pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc pentru ca eu numai cu bg circul de cativa ani. Mai am un urs inmatriculat ro tot din 90 si as putea sa fac relaxat recarosare dar nu ma complic pentru ca nu ma atrag masini inmatriculate ro...drept exemplu ursul inm ro nici nu ma interesez de el...sta la un amic la curte si acolo moare pana il vand.
De cand am luat ursul i-am pus suspensie sport Jamex,proiectoare galbene,nas nou oem,i-am dat jos tiganiile de pleoape,semnale noi oem,jante borbet t 9j toate dar ulterior le-am schimbat cu brock b1 la fel 9j toate. O sa le schimb si pe acestea pentru ca imi ating pe spate si nu vreau sa roluiesc aripi la aceasta masina...ma orientez spre ceva pe 17 cu et 30-35 7j-7,5j....am mai avut pe un urs tot pe 17 TSW Hokenheim si mi-a placut maxim cum arata. Urmeaza azi sa-i montez faruri galbene oem si o toba finala inox iar in zilele ce urmeaza o sa-i i-au presuri originale bmw,triple spate clare(negru cu rosu) sa dau folia jos de pe ea ca este o tiganie de folie si sa pun 3m,si sa transorm din crom line shadow line.
|
..SUPERB...5*
pe mine ma inebunit..ce trece prin mana ta se schimba total.."gen salon de infumusetare"...multa bafta cu el..
|
|
|
07-09-11, 10:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina si foarte bun pretul, pe 15 luna asta ajung si eu in tara si vorbisem cu proprietaru sa vad masina si eventual sa o cumpar ! Pacat ca sa dat !
Bafta cu ea !
|
|
|
07-09-11, 11:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexone
Foarte frumos ... ai grija de el si tine-l cat mai original.
Sa ai bafta de el!
|
ms frumos!
Quote:
Originally Posted by jhonycvz
..SUPERB...5*
pe mine ma inebunit..ce trece prin mana ta se schimba total.."gen salon de infumusetare"...multa bafta cu el..
|
da  ceva de genul...ms
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
Foarte frumoasa masina si foarte bun pretul, pe 15 luna asta ajung si eu in tara si vorbisem cu proprietaru sa vad masina si eventual sa o cumpar ! Pacat ca sa dat !
Bafta cu ea !
|
nu s-a dat tot la mine este numai k pusese nevasta-mea anunt cu ea.
|
|
|
07-09-11, 17:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
ms frumos!
da  ceva de genul...ms
nu s-a dat tot la mine este numai k pusese nevasta-mea anunt cu ea.
|
Aha  Pai poate te mai gandesti pana vin in tara ... a mai picat o varianta la care ma gandeam si a ramas asta si inca 1 coupe  ( daca vrei sa o mai dai bineinteles )
|
|
|
07-09-11, 21:39
|
|
 Stage 5
|
Foarte ingrijita  .. oricum arata mai bine cu Brockurile decat cu celelalte  Bafta
|
|
|
08-09-11, 10:35
|
|
 Stage 5
|
new foto........
|
|
|
08-09-11, 11:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [RENAULT]
|
Quote:
new foto........
|
CE BINE ARATA CU FARURILE GALBENE...
UNDE LE FAC SI EU LA E34..PROIECTOARELE SI CELE PE FAZA LUNGA..
|
|
|
08-09-11, 11:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jhonycvz
CE BINE ARATA CU FARURILE GALBENE...
UNDE LE FAC SI EU LA E34..PROIECTOARELE SI CELE PE FAZA LUNGA..
|
la mine
|
|
|
08-09-11, 15:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
new foto........
|
1-2 poze cu interiorul nu pui ?
|
|
|
08-09-11, 15:33
|
|
 Stage 5
|
Nu spui secretul ?
|
|
|
08-09-11, 15:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
1-2 poze cu interiorul nu pui ? 
|
o sa pun dupa ce ii i-au si presurile originale
Quote:
Originally Posted by SiloS@1300
Nu spui secretul ?
|
ce secret?
|
|
|
08-09-11, 18:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
o sa pun dupa ce ii i-au si presurile originale
ce secret?
|
Asteptam pozele
Cred ca se refera la faruri si proiectoare...
|
|
|
09-09-11, 10:55
|
|
 Stage 5
|
In proportie de 90% luni sau marti pun 2,5 12v de pe un urs de germania...motorul este ceas!!!
|
|
|
|
|