Member of: [VW] [SEAT] [RENAULT] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
E30 - BMW e30 320i B 69 S Y L
Salut , de astazi am devenit si eu posesor de E30 " urs " .
Sa va spun cate ceva despre masina ... : motor 2.0 12valve + cip , scaune de E36 ( pisica ) , bara fata + spate facelift , volan Mtech1 .
Voi reveni maine cu poze !
Va salut pe toti !
hai frate cu poze sa vedem syl-u'.ca sunt tare curios sa vad ce ii faci tu,cat suflet poti sa pui intr-o masina...e30 chiar merita sacrificii,oricat de mari ar fi acestea,iar daca nu esti in stare sa le faci,mai bn lasa-te...sunt prea multi iubitori de e30 pe aici,si nu ar fi bine sa ii dezamagesti...bafta.asa arata inainte sa plece de la mine:https://www.youtube.com/watch?v=Q8XLPeq7j9Y
Re: E30 - BMW e30 320i B 69 S Y L
Quote:
Originally Posted by syl_325
hai frate cu poze sa vedem syl-u'.ca sunt tare curios sa vad ce ii faci tu,cat suflet poti sa pui intr-o masina...e30 chiar merita sacrificii,oricat de mari ar fi acestea,iar daca nu esti in stare sa le faci,mai bn lasa-te...sunt prea multi iubitori de e30 pe aici,si nu ar fi bine sa ii dezamagesti...bafta.asa arata inainte sa plece de la mine:https://www.youtube.com/watch?v=Q8XLPeq7j9Y
Maine o sa pun poze 100% de data asta o sa fac ceva frumos de azi ma apucat de munca ieam data interioru tot jos ieam taieat suportu de la rezerva ieam data grupu jos casa ala sudez am intrat in forta pe iea maine vreu sa ii pun amortizoarele pe spate le am intarit 100% sa ii sudez grupu sa ii montez bara sa prind tobele bn si sa o antifonez in porbagaji.....
Si marinare de cand a plecat masina de la tine mai a trecut prin multe maini....asa ca masina nu mai este in stare asa "buna" ca la tine ....
Re: E30 - BMW e30 320i B 69 S Y L
Forta...Am apucat azi sa pun amortizoarele , arcurile si bara pe spate. I-am dat fusta fata jos ca sa ii pun un electro ventilator maine o sa ii dau amortizoarele pe fata jos ca sa ii tai arcurile si o sa ii pun electro ventilator , bara pe fata si grupul daca o sa fie gata maine .....(m-am umplut azi de nervi)