Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-02-09, 07:00   #16
raduku_moto

Stage 4

raduku_moto's Avatar

Member of:
[Fiat]
[2 Roti]
Default Re: BMW E36 316i Touring

Quote:
Originally Posted by chelban liviu View Post
cam asa tre sa arate un bmw
chiar daca nu ai pus o poza cu un e36, imi place interiorul, mai ales combinatia de culori, insa pe masina mea nu as pune full piele din motive evidente-iarna frig, vara transpiri(eu caut un interior care sa aiba piele doar pe lateralele de sustinere)
raduku_moto is offline  
Old 24-02-09, 11:09   #17
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by raduku_moto View Post
chiar daca nu ai pus o poza cu un e36, imi place interiorul, mai ales combinatia de culori, insa pe masina mea nu as pune full piele din motive evidente-iarna frig, vara transpiri(eu caut un interior care sa aiba piele doar pe lateralele de sustinere)
asa e.. e frumos sa vezi la altii.. dar e e prea mult dizonconfort..iarna si vara..
BMnWA is offline  
Old 28-02-09, 22:27   #18
raduku_moto

Stage 4

raduku_moto's Avatar

Member of:
[Fiat]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
asa e.. e frumos sa vezi la altii.. dar e e prea mult dizonconfort..iarna si vara..
Ai idee unde as putea gasi un interior cu piele doar pe laterale, fete de portiere, etc?
raduku_moto is offline  
Old 01-03-09, 04:45   #19
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by raduku_moto View Post
Ai idee unde as putea gasi un interior cu piele doar pe laterale, fete de portiere, etc?
sincer nu prea am intalnit e36 cu piele doar pe margine. Dar stiu cine are scaune sport de M foarte misto.daca vrei te pun in legatura.
BMnWA is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -