Cand am vazut e30 masina de familie am zis ca a inebunit lumea insa cand am vazut pozele cu inculpatul (ursul) am inteles care-i treaba. Arata foarte bine, chiar ramane masina de familie sau exista planuri pentru ursache? A iesit euro 1 pe bune sau cu vreun mic ajutor? (poti sa-mi zici in pm daca vrei). Multa bafta.
suntem in romania.. fara mic ajutor.. nu poti face mai nimic.. sigur.. planuri am. sa vedem ce finante o sa am .. cert e.. ca nu o sa ramana masina de familie.
simplu.. tre sa fii un pic descurcaret.. intrebi si tu pe la rar.. desii cred ca e tarziu.. cu taxa triplata.. mai bine o dai pe piese..
Quote:
Originally Posted by bebe no1
bravo ma vere ai bagat si tu masina pe forum frumoase numere si jantele dau bn rau da parca putin mai inafara era si mai bine dar oricum e belea
unde sa le mai scot gogule ca si asa nu intra degetu intre roata si aripa.. la primavara.. o sa evazez aripile si pun flanse si pe spate. pan atunci .. tre sa caut un blocant ca vine zapada..
ms ms! are cineva vreo caroserie de break la dezmembrat? sau aveti idee se potrivesc pasajele de la aripile spate de la 4 usi la break?
imi trebuie partea asta