Da, aşa este, nu vreau să te jignesc, dar ai nişte preţuri fantastice...900 euro un interior...îţi cumperi maşină cu 900 euro...În fine, e marfa ta, preţul tău...baftă la vânzare oricum.
Nu inteleg de ce va agitati atat, omu cere, sunt piesele lui si cel mai important e problema lui cand le vinde. A dat unu din voi vre-un telefon sa discute cu el ceva serios?
Iar intre noi fie vorba, interiorul ala in starea in care e isi cam face toti banii. Daca nu se mai dau bani de la credit cu buletinu asta nu inseamna ca trebuie dat pe 300 euro "pentru ca e criza"
__________________ BMW Motorsport
Tractiunea spate e la fel de periculoasa pe cat de prost, ingamfat si dornic de afirmare este soferul...
mersi sprinter si apropo interioru chiar sa dat cu suma de 900 de euro unui baiat din bucuresti si daca intra pe forum sa va spuna ce fel arata interioru si daca e multumit ca la luat ms DECI INTERIORU COMPLET DE M3 SA VANDUT RAMANE RESTU UP UP UP UP
buza fatza este 50 noua cam piperat ejti in preturi ........de curiozitate cat ai vrea pe motor???4000 cat ai dat pe masina???hai sa fim seriosi !!!! cu preturile astea....la 50 d euro buza !!!!SH
FRATE NU TE OBLIGA NIMENI SA CUMPERI SI NU STIU CE TE INTERESEAZA CATI BANI AM DAT EU PE MASINA SI PRETU LA BUZA LAM PUS PT CA NU VREAU SA O VAND SI DACA O SA O VAND O VAND CU PRETU ASTA DACA NU, NU MA INTERESEAZA PT CA ORICUM O PUN PE MASINA MEA NU INTELEGI CA NU MA GRABESC ABSOLUT DELOC SA VAND CEVA ?????DACA MA GRABEAM VINDEAM TOTU LA JUMA DE PRET ASA CA NU MA GRABESCCCCCCC BAFTA SI NUMAI BINE
FRATE NU TE OBLIGA NIMENI SA CUMPERI SI NU STIU CE TE INTERESEAZA CATI BANI AM DAT EU PE MASINA SI PRETU LA BUZA LAM PUS PT CA NU VREAU SA O VAND SI DACA O SA O VAND O VAND CU PRETU ASTA DACA NU, NU MA INTERESEAZA PT CA ORICUM O PUN PE MASINA MEA NU INTELEGI CA NU MA GRABESC ABSOLUT DELOC SA VAND CEVA ?????DACA MA GRABEAM VINDEAM TOTU LA JUMA DE PRET ASA CA NU MA GRABESCCCCCCC BAFTA SI NUMAI BINE
Salut eu am cumparat interiorul la 900E si mi se pare un pret de *** nu scump pentru ca asa ceva nu gasesti la orice colt pretul corect in starea in care sa aflat interiorul cu plafon cotiera si ce am mai luat de la el este de cel putin 1400E altii au vandut si 2 scaune de m3 cu 900E cunoscatorii stiu ce inseamna restu vorbesc de plictiseala!
Salut eu am cumparat interiorul la 900E si mi se pare un pret de *** nu scump pentru ca asa ceva nu gasesti la orice colt pretul corect in starea in care sa aflat interiorul cu plafon cotiera si ce am mai luat de la el este de cel putin 1400E altii au vandut si 2 scaune de m3 cu 900E cunoscatorii stiu ce inseamna restu vorbesc de plictiseala!
mersi frate pt ca ai lamurit lucrurile pe aici si sa ai grija de el cum am avut si noi pana ce lai luat tu maine cel tarziu joi ai plafonu si partea spate la curier. apropo lasa-mi adresa ca nam cui sa trimit