Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Anonymous Drag Racing Day 09.10.2010 Ianca - Braila

Reply

Thread Tools
Old 17-10-10, 15:33   #166
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]
Default Re: Provocari

Quote:
Originally Posted by lascarica View Post
Foarte haioase unele bombe...stiu multe,insa la curse nu apar deloc (ori o data pe an) sau apar doar la cele nocturne si musai Fara start ..... ...cica un nou tip de curse ,"rolling drag" -se Testeaza claxoanele Ginele,nu ai auzit tu de asa ceva ... fara start sau finish (astea se definesc in primul rand ca si puncte/linii si apoi ca si actiuni...de acolo si expresia "la linia de start/pe linia de start/la start" domnu' Cristi)....in fine
a?adica?
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 15:43   #167
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Te referi la mine ca nu prea particip?
Old 17-10-10, 15:50   #168
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

a pus cineva filmulete pe youtube, vimeo etc?
mistreku is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 16:01   #169
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Te referi la mine ca nu prea particip?
pai..ca sa pricepi,despre care masina era vb.cand s-a folosit apelativul "bomba" (probabil acum esti foarte obosit dupa drum)? oricum parerile mele de mai sus nu erau la adresa unei anumite masini sau a alteia,erau la modul general.

Filmulete sunt cateva pe yotube,insa majoritatea groaznice ca si calitate si deasemenea ca si realizare (filmate doar ...strarturile...iar la masini cu o punte motoare vs. 4x4,trebuie sa fii tampit sa filmezi doar startul)
O sa pun si eu cateva mai incolo
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 16:07   #170
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Eu vb de masina lui Naka..O stiu, si stiu ce are pe ea..Nu sunt obosit dar cred ca ai interpretat gresit.. Si sincer daca ai o masina nu trebuie sa demostrezi la nimeni ceva..Daca participi participi de placere..Eu sincer nu prea ma omor cu 402 m, prefer show urile de show and shine desi am bagat destul de multi bani si in Gti, dar am venit ca eram curios sa vad ce timp scot..Si m-am dat cu cine a vrut sau am nimerit..m-am dat si cu Gti ul de Iasi care are k04 si vreo 80 caii peste mine m-am dat si cu Gti ul lui SOund..Mie imi face placere sa vad lumea si sa vb cu ei..atat..
Old 17-10-10, 16:32   #171
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Eu vb de masina lui Naka..O stiu, si stiu ce are pe ea....
"Ce are pe ea" nu inseamna nimic,dar ABSOLUT nimic ,in afara faptului ca a cheltuit niste bani. Pana masina nu verifica cresterea performatelor raportat la "bombele" investite,este fix egal cu 0xBombe...sau nici macar. Iar dyno nu este NICIDECUM vreun concurs ori vreo marturie a performantelor DINAMICE,ci doar o ESTIMARE a puterii dezvoltate de propulsor si o metoda simpla de a alege setari optime pentru softul si hardware-ul folosit...DECI,asa cum a spus si Ginel,poate te refereai ca face explozie ori ceva de genul...altfel nu vad dece ar fi "bomba" ...
Old 17-10-10, 16:36   #172
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by mistreku View Post
a pus cineva filmulete pe youtube, vimeo etc?
o sa pun eu pe youtube acum,hd stuff
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 16:40   #173
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Pai poate din punctul meu de vedere e bomba..na..Daca eu asa o consider asa zic...e parerea mea..si e cuvantul meu apreciez cum vreau eu..Pt mine e bomba, si cred ca pt multa lume o masina de 300cp+ e bomba..Nu trebuie sa privim lucrurile de sus ca nici tu nici tu nici eu si nici Binet nu avem vreo supermasina in garaj..
Old 17-10-10, 16:41   #174
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

Quote:
Filmulete sunt cateva pe yotube,insa majoritatea groaznice ca si calitate si deasemenea ca si realizare (filmate doar ...strarturile...iar la masini cu o punte motoare vs. 4x4,trebuie sa fii tampit sa filmezi doar startul)
ok, pune si aici link dupa ce le urci.
mistreku is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 17:04   #175
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
pai..ca sa pricepi,despre care masina era vb.cand s-a folosit apelativul "bomba" (probabil acum esti foarte obosit dupa drum)? oricum parerile mele de mai sus nu erau la adresa unei anumite masini sau a alteia,erau la modul general.

uni vor sa fie ironici dar nu stiu de ce si pe ce.stricati topicul ca de obicei.eu doar am intrebat daca u esti propietarul acelui cupra despre care se tot vb si se anunta cel mai rapid fwd.2 nici daca ar exploda motorul ca o bomba la start nu cred ca ar fi mai rapid ca masina mea in configuratia care sa prezentat la start seatul si 3 nu trebuie sa dovedesc nimani nimic venind la curse.dar ca de obicei de la o simpla intrebare fel de fel de certuri si pareri de la necunoscatori
REVO ST3,APR RSC exhaust,ITG intake,Sachs Perfomance Clutch with SMF,QUAIFFE lsd,update breather kit,FORGE dv&bov,NEUSPEED dog bone,NEUSPEED rear sway bar link,H&R sway bars,EIBACH pro kit springs,BILSTEIN B8 shock absorber,VDO TURBO boost gauge,OZ ULTRALLEGERA 18"rims with MICHELIN PS2,AUTOTECH HPFP,S3 brakes pads DS2500,S3 intercooler,FORGE twincooler,IE rods,KO4 turbo,S3 injectors,S3 camshafts,RS4 FPR VALVE,Wot box,Boost controler,MOTUL fluids,CARBON LOOK.etc
naka66vio is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 17:53   #176
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by naka66vio View Post
uni ..... pareri de la necunoscatori
Da mestere..."uni" ie necunoscatori si nu are masine tari... Sau poate ,cunosctaorule,daca iti pun o cheie in mana si te rog sa faci vreo operatie de rutina la o masina,e posibil sa te ranesti grav?...OR "tuner" ori asa cum spui,"cunoscator",este acela care scoate bani din cont si lasa masina in fata garajului,insa dupa ce e gata nu e capabil sa sustina NU un intreg sezon cu ea ,dar macar O cursa ?! Ma faci sa lesin de ras........hai mi-a prins bine repreiza de ras,m-a bine-dispus
PS: multumesc =))
Old 17-10-10, 17:57   #177
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Da mestere..."uni" ie necunoscatori si nu are masine tari... Sau poate ,cunosctaorule,daca iti pun o cheie in mana si te rog sa faci vreo operatie de rutina la o masina,e posibil sa te ranesti grav?...OR "tuner" ori asa cum spui,"cunoscator",este acela care scoate bani din cont si lasa masina in fata garajului,insa dupa ce e gata nu e capabil sa sustina NU un intreg sezon cu ea ,dar macar O cursa ?! Ma faci sa lesin de ras........hai mi-a prins bine repreiza de ras,m-a bine-dispus
PS: multumesc =))
m am referit "cunoscator"in sensul ca nu imi cunosti tu mie masina.o seara placuta.daca ai citi mai atent intrebarea mea a fost daca el este propietarul acelui seat atat!!!si repet legat de cum merge masina mea te asigur ca merge mai tare si mai bine si decat fiatul tau si decat seatul acela.la revedere
naka66vio is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 18:06   #178
TIGER Cupra/GTC

Stage 5

TIGER Cupra/GTC's Avatar

Quote:
m am referit "cunoscator"in sensul ca nu imi cunosti tu mie masina.o seara placuta.daca ai citi mai atent intrebarea mea a fost daca el este propietarul acelui seat atat!!!si repet legat de cum merge masina mea te asigur ca merge mai tare si mai bine si decat fiatul tau si decat seatul acela.la revedere
sal, afirmatia ta k merge mai tare trebuie insotita de niste argumente,seatul are ca argumente faptul k a scos cel mai bun timp la tulcea cu 12,6 cu viteza finala prinsa de 193kmh si ca de exemplu la ianca cand a mers cu presinue de max 1-1,3bari datorita capsulei de la turbo si nu cu 2 cum merge de obicei tot a batut un golf gti cel de bh care e estimat la 400cp si care cred k are cam aceleasi modificari k tine doar k are si dsg.
TIGER Cupra/GTC is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 18:31   #179
bitnet

Stage 5

Quote:
si repet legat de cum merge masina mea te asigur ca merge mai tare si mai bine si decat fiatul tau si decat seatul acela.la revedere
Vei avea timp din primavara sa demonstrezi asta. Pana atunci, dpmdv, masinile care nu participa la cursele de drag dar sunt niste "bombe" ori nu exista, ori nu merg.
bitnet is offline   Reply With Quote
Old 17-10-10, 18:41   #180
alex66six

Stage 5

alex66six's Avatar

Member of:
[AUDI]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by TIGER Cupra/GTC View Post
sal, afirmatia ta k merge mai tare trebuie insotita de niste argumente,seatul are ca argumente faptul k a scos cel mai bun timp la tulcea cu 12,6 cu viteza finala prinsa de 193kmh si ca de exemplu la ianca cand a mers cu presinue de max 1-1,3bari datorita capsulei de la turbo si nu cu 2 cum merge de obicei tot a batut un golf gti cel de bh care e estimat la 400cp si care cred k are cam aceleasi modificari k tine doar k are si dsg.
ai drac de cai ,parca ii inmultiti pe caiet!
cred ca nu mai aveti notiunea ce inseamna 400 cp
salut lascarica.
alex66six is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -