Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > Campionatul National de KARTING

Campionatul National de KARTING Etape din Campionat, Piloti karting, Clasamente, Stiri, Piste de Karting

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 09-05-11, 19:36   #1
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Default CSAI Italia - Open Master

Week-end incarcat in kartingul european. Pilotii romani, prezenti pe pistele de karting au reprezentat cu succes din nou culorile Romaniei.

Doua competitii de karting s-au desfasurat in acest week-end, in Italia la Jesolo avand loc a doua etapa a internationalelor de karting ale Italiei si la Bucuresti, pe circuitul de la Tunari, Romanian GP, a doua etapa in cadrul SEEKZ.

In Italia, Dionisios Marcu si Petrut Florescu la clasa MINI, alaturi de Tomi Dragan la KF2, au luat startul la internationalele Italiei , campionatul CSAI., fostul Open Master.
Tomi Dragan, la KF2, a avut un week-end de concurs foarte bun, reusind sa castige antrenamentele de calificare, mergand de aceasta data pe un sasiu Tony Kart, ecipat cu motor Lenzo., devansandu-l pe italianul Gabriele Bensi cu numai 6 miimi de secunda. In mansele de calificare insa, Tomi nu a mai reusit timpii precedenti, plecand in prima mansa de concurs abia de pe pozitia a 28-a. Experimentatul pilot roman, nu a dezamagit insa in mansa, facand o cursa extraordinara. Dupa primul tur a reusit sa urce 10 pozitii, pentru ca in final sa termine pe pozitia a 7-a, fiind pentru trei ture chiar pe locul 5. In a doua mansa de concurs, Tomi Dragan, plecat de pe pozitia a 13-a, a reusit ca si in prima mansa sa recupereze pana pe 5, terminand insa pe locul 6. Asadar, o evolutie ascendenta a sportivului roman, care ne face sa credem ca podiumurile nu vor intarzia sa apara.

La clasa MINI, cum ne-am obisnuit, sportivii romani, lasa sanse la primul loc, din ce in ce mai putine, sportivilor din intreaga lume, la competitiile internationale. Un week-end de cursa plin de ghinion de aceasta data pentru campionul mondial al clasei, Dionisios Marcu. Daca antrenamentele libere de vineri, confirmau suprematia sportivului roman, acrosajele in care a fost implicat sambata si duminica in mansele de calificare si curse, au spulberat orice sansa a pilotului nostru de a obtine vreun loc intre primii sportivi clasati.

Romania insa nu duce lipsa de talente si prin Petrut Florescu, a facut ca scoala romana de karting sa se impuna din nou in aceasta competitie. Cu rezultate in primii 10 in antrenamentele libere si oficiale ale concursului, Petrut a spulberat visul celorlalti participanti ai clasei in prima cursa a etapei. Plecat de pe pozitia a 5-a a grilei, Petrut s-a instalat la conducere chiar din primul tur, reusind sa devanseze pe rusul Zhirkov, turcul Berkay si italienii Garofano si Corrado. O cursa terminata de roman asadar, chiar din primul tur. In a doua cursa a zilei, Petrut a plecat de pe pozitia a 5-a, reusind sa ocupe a treia pozitie chiar dupa primul tur. In turul al doi-lea, Petrut era in spatele liderului, turcul Guven. Petrut si-a mentinut pozitia pana in turul 11, cand a fost depasit de italianul Lorenzo Travisanutto. Sportivul nostru, si-a recapatat pozitia secunda in ultimul tur, dupa o lupta spectaculoasa cu turcul Guven. Locul doi si in a doua cursa pentru Petrut Florescu, care confirma de la cursa la cursa ascensiunea de forma in care se afla.

O foarte buna repetitie pentru sportivii nostri, tinand cont ca week-end-ul ce urmeaza, se va desfasura a treia etapa a WSK – Master Series, pe circuitul italian Val Vibrata.



Sursa foto: www.acisportitalia.it
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Tomi Dragan1.jpg
Views:	99
Size:	651.0 KB
ID:	1997366   Click image for larger version

Name:	Tomi Dragan.jpg
Views:	92
Size:	627.5 KB
ID:	1997367   Click image for larger version

Name:	Tomi Dragan ( 215 ) - depasire.jpg
Views:	90
Size:	695.5 KB
ID:	1997368  

Click image for larger version

Name:	Petrut Florescu1.jpg
Views:	95
Size:	702.2 KB
ID:	1997369   Click image for larger version

Name:	Petrut Florescu.jpg
Views:	96
Size:	576.5 KB
ID:	1997370   Click image for larger version

Name:	Petrut Florescu 3.jpg
Views:	92
Size:	610.5 KB
ID:	1997371  

Click image for larger version

Name:	Petrut Florescu 2.jpg
Views:	94
Size:	643.8 KB
ID:	1997372   Click image for larger version

Name:	Locul II - Petrut Florescu.jpg
Views:	101
Size:	580.6 KB
ID:	1997373   Click image for larger version

Name:	Locul I - Petrut Florescu.jpg
Views:	107
Size:	616.4 KB
ID:	1997374  

Click image for larger version

Name:	KF2.jpg
Views:	94
Size:	739.8 KB
ID:	1997375  
__________________
<b>Campionatul National de Karting</b>
el nino is offline  
Old 11-05-11, 20:56   #2
energie

Stage 3
 
energie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 127
Default Re: CSAI Italia - Open Master

Oricum eu cred ca Denis e cu o clasa peste ceilalti din toate punctele de vedere, dar nici ceilalti romani nu se lasa mai prejos, felicitari pentru aceasta etapa si succes pentru WSK.
__________________
energie is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -