Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > Campionatul National de KARTING

Campionatul National de KARTING Etape din Campionat, Piloti karting, Clasamente, Stiri, Piste de Karting

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 27-02-11, 12:33   #1
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up World Series Karting - Master Series 2011

Kartingul mondial a debutat in acest week-end pe circuitul italian "La Conca". Prima etapa din cunoscutul campionat World Series Karting - Master Series, a reunit la start, un numar record de piloti, de pe toate continentele lumii. Cum ne-am obisnuit, pilotii romani, sunt prezenti, acestia participand la aproape toate clasele de concurs.

La clasa MINI, reprezentantii nostri la aceasta etapa sunt:
- Dionisios MARCU
- Petrut Gabriel FLORESCU
- Alexandra MARINESCU
- Mihai HANDA


Juniorii - clasa KF3 - ce ne reprezinta la aceasta intrecere mondiala sunt:
- Mihnea Ioan STEFAN
- Andrei ATANASIU


Ca si anul trecut, la clasa seniorilor KF2, reprezentantul tarii noastre este Tomi DRAGAN.

Dupa "īncalzirea" facuta tot in Italia, cu ocazia EuroTrophy, cu numai cateva saptamani inainte, sportivii nostri incearca sa-si apere pozitiile ocupate anul trecut in aceasta competitie si de ce nu, sa obtina rezultate mult mai bune. Denis MARCU, are de aparat prima pozitie obtinuta anul trecut si tot la clasa MINI, Petrut FLORESCU, trebuie sa confirme anul acesta, ascensiunea aratata anul trecut. Mihnea alaturi de debutantul Andrei ATANASIU, la KF3, tintesc finala acestei clase, sperand la un loc cat mai bun. Clasa juniorilor, ca si celelalte de altfel, este una foarte grea, piloti ca Max VERSTAPEN, Nicklas NIELSEN, Mattia VITA, s.a., facand ca lupta pentru intaietate sa fie una foarte puternica.
Nici Tomi DRAGAN nu are "viata usoara" la KF2, dar experienta romanului si faptul ca alearga pentru echipa producatorului Lenzo, il indreptatesc pe acesta sa tinda la o pozitie in fruntea clasamentului.

Imagini in direct de la acest eveniment mondial, puteti urmari, incepand cu ora 14:25, pe postul de televiziune italian RAI SPORT.
Deasemenea, rezultatele live pot fi urmarite pe adresa: http://www.wskarting.it/livetime.asp
__________________
<b>Campionatul National de Karting</b>

Last edited by el nino; 28-02-11 at 10:26.
el nino is offline  
Old 28-02-11, 00:38   #2
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up Re: World Series Karting - Master Series 2011 - Etapa I, La Conca

Dupa 3 zile de antrenamente, si o zi, sambata, plina de heat-uri de calificare, sportivii nostri au reusit prin Dionisios MARCU si Petrut FLORESCU la clasa MINI, Mihnea STEFAN la KF3 si Tomi DRAGAN la KF2, sa confirme valoarea scolii de karting romanesti. Sportivii mai sus mentionati, s-au calificat in finalele claselor la care alearga.
Dupa ce in prefinala de calificare, Denis, de pe prima pozitie ocupata in turul 3 a ajuns pe 21 in urma unui acrosaj, nici Petrut nu a reusit o cursa mai buna, cu toate ca in ultimul heat de calificare terminase pe prima pozitie. Cu toate acestea, cei doi piloti romani, s-au calificat in finala clasei, plecand insa de pe pozitiile 23 - Denis si 32 Petrut.
Finala clasei MINI, a fost asa cum ne-am obisnuit, una extraordinar de disputata. Denis a reusit o cursa de exceptie, reusind sa termine finala pe locul IV. O cursa buna a facut si Petrut, care plecat de pe 32 a reusit sa termine pe 28, la jumatatea cursei ocupand locul 20. Un acrosaj a facut ca pozitia finala sa nu fie una conforma cu valoarea pilotului roman.
La clasa juniorilor, KF3, Mihnea a debutat in WSK. Un debut de bun augur pentru pilotul nostru, care s-a calificat in finala, reusind sa ocupe in final locul 22, plecat de pe pozitia 21. Este foarte important ca Mihnea a reusit sa termine cursa, evitand incidentele ce-l puteau face sa abandoneze.
Tomi Dragan, a reusit in prefinala un timp bun, reusind sa obtina a 19-a pozitie pe grila de start. Pilotul roman a fost exclus insa in finala.
Un debut usor ezitant pentru pilotii romani. Rezultatele bune de anul trecut, pun si ele presiune pe kartistii nostri, insa speram ca la urmatoarea etapa a WSK Master Series, sportivii sa ocupe pozitiile bune de anul trecut.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Finish-KF2.jpg
Views:	103
Size:	48.1 KB
ID:	1895587   Click image for larger version

Name:	Start-Final-KZ.jpg
Views:	110
Size:	72.0 KB
ID:	1895588   Click image for larger version

Name:	Start-Sendin.jpg
Views:	110
Size:	57.1 KB
ID:	1895589  

Click image for larger version

Name:	WSK_start_La_Conca.jpg
Views:	114
Size:	32.5 KB
ID:	1895590   Click image for larger version

Name:	wskDreezen_KZ1.jpg
Views:	110
Size:	52.9 KB
ID:	1895591   Click image for larger version

Name:	wskKF3_start.jpg
Views:	108
Size:	93.8 KB
ID:	1895592  


Last edited by el nino; 25-03-11 at 22:04.
el nino is offline  
Old 01-03-11, 14:10   #3
energie

Stage 3
 
energie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 127
Default Re: World Series Karting - Master Series 2011

Pentru prima cursa e bine, incet incet o sa isi revina toti pilotii. Speram ca Denis sa castige si anul acesta dar si ceilalti piloti sa fie tot acolo sus, succes tuturor.
__________________
energie is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -