Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > Campionatul National de KARTING

Campionatul National de KARTING Etape din Campionat, Piloti karting, Clasamente, Stiri, Piste de Karting

Reply
 
Thread Tools
Old 16-12-10, 21:01   #1
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up Portret de campion: Dionisios MARCU

Portret de campion: Dionisios MARCU alias Denis

Nascut pe 13 Iulie 1998 in Grecia, radauteanul Dionisios Marcu ( Denis ), incepe kartingul la varsta de 8 ani, sub indrumarea unuia dintre cei mai buni tehnicieni si antrenori din Romania, Vladimir Bortov, sub culorile clubului bacauan, Selena Motor Sport.

Dupa numai doi ani, Denis castiga campionatul national la clasa MINI si reuseste titlul de vice-campion al aceleiasi clase in SEEKZ.
Evolutia ascendenta a lui Denis a fost posibila datorita unui program de antrenamente infernal dar si a unei baze materiale si sportive de exceptie.
Denis confirma forma excelenta si in anul urmator, obtinand titlul de vice-campion national, reusind insa castigarea in premiera a titlul de campion sud-est European ( SEEKZ ). Tot in 2009, Denis incepe sirul participarilor in competitiile international de mare anvergura, cu rezultate modeste la inceput, experienta sportivilor din intreaga lume spunandu-si cuvantul in desfasurarea acestor concursuri. Mentionam aici participari in campionatul OPEN MASTER si diferite campionate regionale din Italia.
Anul 2010 este insa anul consacrarii lui Denis pe plan mondial si o confirmare practic a muncii depuse in anii precedenti.
In 2010, Denis a castigat aproape tot ceea ce era de castigat, atat pe plan national cat si international. Daca in competitia interna Denis nu a avut practic adversar, in competitiile internationale, Denis a reusit sa invinga piloti, pe care anul trecut, nu ii putea decat invidia pentru palmaresele lor.
In SEEKZ, Denis nu a lasat nici o sansa adversarilor din SE Europei, castigand de o maniera categorica, ca si in campionatul national.
La inceputul anului, participand in campionatele zonale ale Italiei, Denis nu a dat prea multe sanse participantilor la prima treapta a podiumului, castigand aproape toate cursele, una destul de importanta fiind Cupa Vezuviului. Tot in Italia, Denis a participat si la campionatul OPEN MASTER, un campionat cu o numeroasa participare internationala, unde a obtinut rezultate foarte bune, castigand chiar o etapa.
In seria mondiala WSK – Master Series, dupa un inceput ezitant ( pozitia a 15-a in cursa de la Siena - Italia, Denis termina pe pozitia a treia in cea de-a doua cursa ( Val Vibrata ), pentru ca in ultima etapa a campionatului, dupa o cursa excelenta, sa termine pe pozitia a doua, loc ce i-a asigurat titlul la clasa MINI, WSK fiind cel mai puternic campionat de nivel mondial pentru aceasta clasa ( copii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani ).
O alta cursa importanta a acestui sfarsit de an, a fost Cupa Natiunilor, parte a aceluiasi campionat World Series Karting. Desfasurata in Italia, clasa MINI a acestei competitii, a fost dominata clar, atat in heat-urile de calificare cat si in mansa prefinala si finala de Denis, care a punctat inca odata suprematia la aceasta clasa.
Inaintea ultimei mari intreceri a sezonului, Cupa Campionilor, Denis a mai punctat o victorie importanta, in Cupa Senna, castigand acest trofeu, dupa disputarea a trei manse finale.
Ca sezonul sa fie unul de vis pentru Denis, acesta a castigat si Cupa Campionilor, cursa disputata in Spania, pe circuitul de karting Vendrell – Tarragona.
Un pilot roman, care confirma inca de la o varsta destul de mica, intarind astfel ascensiunea scolii de pilotaj din Romania.
Asteptam alaturi de Denis, un nou sezon competitional 2011, pe care il dorim la fel de fructuos ca sezonul tocmai incheiat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	denis 2.jpg
Views:	125
Size:	72.8 KB
ID:	1783172   Click image for larger version

Name:	denis 1.jpg
Views:	125
Size:	98.8 KB
ID:	1783188   Click image for larger version

Name:	denis 3.jpg
Views:	126
Size:	81.0 KB
ID:	1783189  

Click image for larger version

Name:	deniss.jpg
Views:	117
Size:	483.1 KB
ID:	1783191   Click image for larger version

Name:	Dionisios MARCU.jpg
Views:	124
Size:	234.8 KB
ID:	1783192   Click image for larger version

Name:	DSC_0201.JPG
Views:	123
Size:	400.9 KB
ID:	1783193  

Click image for larger version

Name:	wsk foto (12).JPG
Views:	130
Size:	904.1 KB
ID:	1783194   Click image for larger version

Name:	wsk foto (15).JPG
Views:	130
Size:	938.4 KB
ID:	1783195   Click image for larger version

Name:	wsk3foto (23).JPG
Views:	132
Size:	658.7 KB
ID:	1783196  

__________________
<b>Campionatul National de Karting</b>
el nino is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -