Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > King of Europe Drift 2010 - Cluj Napoca - 15-16 MAI 2010

Reply
 
Thread Tools
Old 26-05-10, 13:53   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default FOTO - Galeria oficiala KOE Cluj 2010

Nimic nu exprima mai bine atmosfera si emotia de la King of Europe Cluj 2010 decat un set de poze. Ba nu, am gresit - cel mai bine simti driftul de la fata locului, spectator sau participant. Insa daca nu ai fost acolo, pentru tine am facut galeria foto oficiala a evenimentului. Masini, atmosfera, echipe, show si adrenalina, toate sunt acum, aici. Enjoy!

O galerie foto completa te pune in atmosfera de la Cluj, de la King of Europe. Poti vedea ATMOSFERA de la King of Europe, publicul care asteapta nerabdator, pilotii care se pregatesc, echipele foto care isi curata lentilele si multe alte momente interesante ce au participat la o atmosfera extraordinara.


Tot aici, o galerie foto referitoare la DRIFT, tot ce inseamna masini, piloti, evolutiile acestora, mansele de concurs sau micile probleme tehnice. Totul, de la A la Z, prin fotografii, pentru tine.


O galerie mult asteptata, cea de la sectiunea TUNING SHOW. Un set de poze spectaculoase cu toate masinile expuse si firmele din spatiul de expozitie. Masini care au castigat in cadrul concursului de Tuning, cu exterior, interior, jante speciale sau sisteme audio.


Enjoy!




DRIFT





EXPO





ATMOSFERA


Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -